vier-het-jaar-van-de-draak-met-deze-whisky-van-johnnie-walker
vier-het-jaar-van-de-draak-met-deze-whisky-van-johnnie-walker

Vier het jaar van de Draak met deze whisky van Johnnie Walker

Een whisky die niet alleen gedronken, maar ook daadwerkelijk beleefd wordt: dat is de unieke Blue Label van Johnnie Walker, in samenwerking met James Jean. En nee, dit is niet zomaar een whisky, dit is er een uit duizenden die je zeker gezien en geproefd moet hebben als je van whisky houdt! Deze unieke en limition edition fles is ècht bedoeld voor speciale gelegenheden. Benieuwd en wil jij dit niet missen? Lees dan snel verder!

James Jean

Voor deze limited edition hebben Johnnie Walker en James Jean hun krachten gebundeld. James Jean is een kunstenaar en meester in zijn vak. Hierdoor is de fles – naast een premium whisky – ook een heus kunstwerk geworden. Deze speciale editie is ontworpen ter ere van het Chinese Nieuwjaar. Voor het bijzondere ontwerp, op zowel de fles als op de verpakking, liet James zich inspireren door het Chinese sterrenbeeld voor 2024, oftewel de houten draak. De houten draak staat symbool voor leven en creativiteit. Dit komt ook tot uiting in de smaken van de Johnnie Walker Blue Label Year Of The Dragon 2024 whisky.

Je proeft dat deze whisky is gemaakt met jarenlang vakmanschap en passie

De speciale Johnnie Walker whisky smaak

Deze Johnnie Walker whisky is gerijpt in houten vaten en is het resultaat van jarenlang vakmanschap en passie. Slechts één op de tienduizend vaten voldoet aan de hoge eisen van Johnnie Walker. Deze speciale whisky ruikt naar honing, gedroogd fruit en rokerige eik. Alsof je je waant in de Schotse hooglanden. In de smaak proef je deze drie ingrediënten in een goede balans terug. De echte whisky kenner zal dit kunnen waarderen. Na het drinken is de afdronk warm en langdurig, met een vleugje kruidigheid. Je kunt er dus extra lang van genieten. Deze whisky heeft een alcoholpercentage van 46% en is het beste puur te drinken. Eventueel met ijsklontjes of een ijskoud glas water om het karakter te versterken.

Proost op het jaar van de draak met Johnnie Walker Blue Label limited edition!

Wees er snel bij!

De Johnnie Walker Blue Label Limited Edition x James Jean is vanaf 8 januari 2024 verkrijgbaar bij de betere whiskyspeciaalzaken voor € 239,99. De oplage is beperkt, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent zodat je niks mist.

whisky van Johnnie Walker

Enjoy the goodlife! Wil je meer lezen over drinken of whisky? Lees dan snel verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.