neem-zorgeloos-een-duik-met-deze-waterdichte-zwembroek

Neem zorgeloos een duik met deze waterdichte zwembroek

De zomer is begonnen! Hoogste tijd om je vitamine D tekort aan te vullen met de Nederlandse zon en een duik te nemen in het zwembad of de zee. Misschien ga je zelfs wel naar het buitenland op vakantie… Hoe dan ook, een zwembroek mag niet ontbreken in jouw kledingkast of koffer. Het is vaak het enigste kledingstuk dat je aanhebt op een warme, zomerse dag. Oftewel, wel een kleine investering waard zou je zeggen. Soms kan een zwembroek kopen toch lastig zijn. Hij moet namelijk niet alleen mooi, maar ook een beetje praktisch zijn. Wij hebben de perfecte voor jou gevonden! Met deze zwemshort flaneer jij waar je dan ook bent.

Welke zwembroek past (letterlijk en figuurlijk) bij jou?

Een strakke of losse zwembroek

Een fijne zwembroek zit niet te strak of te los. Kijk dus goed welke bij jouw lichaam past. Maar ook voor welke activiteit je ‘m wilt gebruiken. Zwem je het liefste baantjes in een zwembad? Dan is een strakkere zwembroek de beste keus. En nee, niet per se een speedo ;). Dit kan bijvoorbeeld ook een andere zwemboxer zijn. Ben jij meer van het zwemmen in de zee, zonnen of een sportieve activiteit? Dan is een wat langer, los model vaak fijner. Het allerbelangrijkst is dat jij je er fijn in voelt.

Let op de juiste maat

Nieuw: waterdichte zwembroeken

Je zult het vast wel eens hebben meegemaakt. Wil je net een plons nemen in het zwembad, ben je vergeten je telefoon of portemonnee uit je zwembroek te halen. Maar wees gerust, vanaf nu kan dat gewoon. Met een 100% waterdichte zwembroek met magneetsluiting hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. Zowel op het droge als in het water blijven jouw waardevolle spullen gespaard tegen vocht en water. Extra voordeel: je hoeft ook niet meer bang te zijn dat je spullen gestolen worden terwijl jij in het water ligt.

100% waterproof zwembroek

Ontdek hoe jij zorgeloos een duik neemt en al je waardevolle bezittingen bij je kunt houden met jouw 100% waterdichte RAKE.

Leuk om te weten:

  1. In Nederland ontworpen en in Duitsland gemaakt;
  2. Je waardevolle spullen zijn altijd droog en veilig;
  3. Totale vrijheid en gemak in het water;
  4. Duiken met alles in je broekzak tot wel 30 meter diep;
  5. De magneetstrip sluit automatisch;
  6. Zeer comfortabele zwembroek die snel opdroogt;
  7. Tailor fit, dus hij zit als gegoten.

Wil je meer lezen over mode en lifestyle? Lees dan verder op online lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.