zorgeloos-te-water-met-een-waterdichte-zwembroek
RAKE

Zorgeloos te water met een waterdichte zwembroek

Met de nodige plattelandse nuchterheid heeft een innovatief stel Amsterdamse ondernemers een sprong in het diepe genomen. Het jonge kledingmerk RAKE is een nieuwe speler in de modebranche die op slimme wijze met een waterdichte zwembroek invulling geeft aan de continue veranderende behoeften van de moderne man. Onze telefoon is namelijk ons alles en die moet overal mee naartoe. Dus ook in het water.

Met de waterdichte zwembroek van RAKE zijn mannen en hun telefoons nog onafscheidelijker geworden – een duik in de zee of het zwembad voelde nog nooit zo zorgeloos. Ben je opgedroogd na het nemen van een frisse duik? Je schuift zo aan in een restaurant – deze stijlvolle zwembroek straalt namelijk van klasse!

[divider]Zorgeloos te water met een waterdichte zwembroek[/divider]

Waterdichte zwembroek van RAKE

Bob en Rogier, de creative minds achter de waterdichte zwembroek van RAKE, kregen het idee voor hun eerste product op de stranden van de Filipijnen. Het bleef niet bij een hersenspinsel. Eenmaal terug in Nederland hebben ze het idee uitgewerkt in hun dorp Lichtenvoorde, en tot productie gebracht vanuit Amsterdam.

Deze waterdichte zwembroek is modieus én super praktisch. Wij hebben een testexemplaar ontvangen om te kijken hoe ‘waterdicht’ dit idee nu werkelijk is. Geen sprong in het diepe, maar gewoon in een normaal zwembad van 2 meter diep. Voor ons de ultieme test.. en eerlijk is eerlijk, de eerste sprong met een gloednieuwe iPhone in de broekzak was toch even wennen. Na het koppie-ondergaan meteen eruit om te constateren dat we ons zorgen maakten om niets.

Een herinnering schiet ons te binnen. Griekenland een jaar of zes geleden.. tja hadden we die zwembroek toen maar gehad. Scheelde een nieuwe telefoon na een middag snorkelen!

Het RAKE gevoel

De waterdichte zwembroeken van RAKE zijn praktisch, ze werken én de looks zijn ook stijlvol. Er zijn nu een tweetal kleuren beschikbaar: Classic Navy Blue en Just Black. Wij hebben een Classic Navy Blue getest. Een moderne en strakke look, fijne zachte stof en ook de opbergzak is slim opgenomen in het ontwerp.

Er zit niets in de weg en de feel is heel comfortabel. Het geborduurde logo matcht mooi met de koordjes en heeft een neutrale look. Geen schreeuwerige ‘reclame’ maar clean and simple. De binnenvoering van de broek is van mesh (huidvriendelijk!). En, dankzij de sneldrogende stof ben je in no-time opgedroogd. Wel zo fijn!

Een must-wear? Ja zeker!

Ook service vinden wij belangrijk. De bestelling is zeer eenvoudig en snel te doen via de website. Het product ontvangen en niet tevreden? De no questions asked – return policy van RAKE is professioneel en straalt vertrouwen uit. Erg belangrijk voor jou als consument!

Waterdichte zwembroek van RAKE
Waterdichte zwembroek van RAKE

Ervaar het zelf

Als vaste lezer ben je van ons gewend om zo nu en dan een kleinigheidje te ontvangen en dat is niet voor niets! Als je een waterdichte zwembroek van RAKE bestelt www.ra-ke.com, profiteer je van een speciale actie voor mensgoodlife.

Gebruik bij het bestellen de code ‘mensgoodlife-rake’ en ontvang 20% korting.

Deze korting is geldig tot en met 1 oktober 2019.

[divider]Footage: RAKE in actie[/divider]

Lees meer over mode en fashion op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.