fbpx
meccaniche-veneziane-combineert-italiaans-design-met-zwitserse-kwaliteit
meccaniche-veneziane-combineert-italiaans-design-met-zwitserse-kwaliteit

Meccaniche Veneziane combineert Italiaans design met Zwitserse kwaliteit

Meccaniche Veneziane is een horlogemerk uit Italië dat Swiss made horloges produceert in combinatie met Italiaans design. Het merk is ontstaan uit een passie voor horlogetechniek. De inspiratie voor de geboorte van Meccaniche Veneziane vonden de oprichters in de prachtige klokkentoren van Venetië in Italië.

Italiaans design met Zwitserse kwaliteit

Behalve het prachtige verhaal achter dit bijzondere merk, onderscheiden Meccaniche Veneziane horloges zich onder andere door de Swiss made automatische uurwerken, prachtige designs, handgemaakte horlogebanden en handgemaakte houten verpakking.

De horlogecollectie van Meccaniche Veneziane is stijlvol en modern en bestaat uit de sportieve Nereide en klassieke Redentore serie. De horloges van Meccaniche Veneziane zijn standaard voorzien van saffierglas, SuperLuminova, geschroefde kroon en een handgemaakte lederen horlogeband. De Redentore modellen zijn waterdicht tot 100 meter en de Nereide modellen zelfs tot 200 meter.

Om even terug te komen op kwaliteit en afwerking: de horlogebanden zijn met de hand vervaardigd en gemaakt van een prachtige kwaliteit leer. Dit leer is afkomstig uit Veneto en Toscane. Zelfs aan de horlogedoosjes waarin de horloges geleverd worden is de uiterste zorg besteed door een echte vakman. Deze doosjes worden namelijk met de hand gemaakt door ambachtslieden uit Friuli, volgens de oude traditie van houtbewerking.

Waar te koop

De Meccaniche Veneziane horloges zijn verkrijgbaar vanaf 679,00 euro bij de betere juwelier en premium online resellers zoals www.bensontrade.nl. Uiteraard wordt elk horloge geleverd inclusief 2 jaar garantie, luxe houten horlogedoos, certificaat en handleiding.

Distributeur: Tempus Motion
Mail: info@tempus-motion.com
Telefoon: 06 3737 5994

Ontdek meer horloges voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.