Patek Philippe horloges

De Poolse zakenman Patek en de Franse horlogemaker Philippe maken de duurste horloges van de wereld. Zij presenteerde als eerste een horloge zonder opwindsleutel al in 1844. De Patek Philippe horloge symboliseert uniekheid, exclusiviteit en duurzaamheid.

Elke horloge is voorzien van een Patek Philippe Seal, een waarborg van kwaliteit en onafhankelijk vakmanschap. Samen met Breguet en Rolex wordt Patek Philippe gezien als één van de drie grootste merken binnen de horlogewereld.

Waarom zijn Patek Philippe Horloges anders?

Door de hoogwaardige kwaliteit, innovatie en het ontwerp tot in de puntjes samen te smelten, maakt een Patek Philippe horloge het verschil. Qua style zijn de vintage horloges op dit moment zeer gewillig. Klassiek is zeg maar het nieuwe modern en straalt hiermee exclusiviteit uit. Patek Philippe zet de hoogst technische en esthetische standaard binnen de horloge-industrie.

Een exemplaar uit 1933 bracht in 1999 op een veilig van Sotheby’s circa 11 miljoen dollar op. Het geveilde exemplaar behoort dan ook tot één van de duurste horloges ter wereld.

De levenslange statement van Patek Philippe is dat je het horloge niet moet bezitten, maar doorgeeft aan de volgende generatie om zo de traditie voort te zetten. Pass it on, enjoy Goodlife.

Het tijdloze cadeau dat je nooit zult vergeten, enjoy goodlife!

Ontdek meer mannen horloges op mannen platform mensgoodlife.