Stay connected met de Armani Smartwatch
Emporio Armani

Stay connected met de Armani Smartwatch

Laat je niet gek maken en stay connected met de Armani Smartwatch, het horloge waarmee jij in verbinding blijft met de wereld om jou heen. Stop, check en go. In samenwerking met Horloge.nl mogen we je een Emporio Armani Smartwatch t.w.v. 369 euro cadeau doen!

Stay connected met de Armani Smartwatch

Als ambitieuze man ben je natuurlijk altijd bezig. Je blijft connected met de wereld om je heen. Een wereld die net als jou constant in verandering is en nooit stilstaat. En als je dan toch een snel dutje doet, je smartwatch die laadt draadloos op.

In de ochtend doe jij een nieuw overhemd aan dat fris naar de wasverzachter ruikt. Gel in de haren, je schoenen in de lak en je smartwatch voorzien van een zakelijke wijzerplaat. Je bent klaar om naar de zaak te gaan. Eenmaal aangekomen waarschuwt je Armani smartwatch je dat je over een half uur een meeting hebt staan. Onderweg beantwoord je via je horloge nog even je moeder en stap je de lift in. Tijdens de meeting vraag je aan je horloge nog even: “Ok Google, hoe laat ga ik vanavond naar de gym?”, waarop je kort daarop antwoord krijgt.

Na de meeting bel je via je telefoon je buddy op om naar de gym te gaan. Eenmaal aangekomen switch jij je gepersonaliseerde wijzerplaat naar de “sport stand” en tel jij je calorieën en stappen met de activity tracker. Direct na het douchen ben jij weer back in connection met deze smartwatch. Let op, hij is niet waterproof maar kan wel 1 ATM druk aan.

Eenmaal thuis, kleed jij je om in een casual look zodat jij helemaal klaar voor je date bent. Je tovert je wijzerplaat om naar de “classy stand” en de avond is helemaal van jou.

In connection als lifestyle

Stay connected in style, dag in dag uit ben jij daar! Iedereen om jou heen maakt zich druk en kan de hoeveelheid mails en telefoontjes niet meer aan. Jij daarentegen niet, jij laat je niet gek maken, jij bent in connection. Met de Emporio Armani Connected Smartwatch horloges heb je letterlijk altijd jouw leven in de hand en om je pols. Neem je tijd, enjoy Goodlife!

Win een Armani Smartwatch

Doe mee en win een te gekke Emporio Armani Smartwatch t.w.v. 369 euro! Winnen doe je door dit artikel te liken en te delen op Facebook. Veel plezier met je nieuwe horloge!

[divider]Footage: Armani Smartwatch[/divider]

Lees ook onze andere te gekke artikelen over horloges voor mannen!