een-trouwpak-uitkiezen-met-behulp-van-deze-trend-tips-voor-2020
een-trouwpak-uitkiezen-met-behulp-van-deze-trend-tips-voor-2020

Een trouwpak uitkiezen met behulp van deze trend tips voor 2020

Intieme bruiloften met minder gasten en grootse decoraties als ballonnen en vuurwerk passen helemaal in het plaatje van nu. Ook wordt er steeds meer gelet op duurzaamheid met de gedachte aan Zero Waste en plasticvrije bruiloften. Toch blijven een trouwjurk en trouwpak de kers op de taart en daarom vind je hier de trouwpakkentrends voor 2020. Want misschien wist je het nog niet, maar ook in de trouwpakkenwereld verschijnen er jaarlijks nieuwe trends.

[divider]Trouwpak uitkiezen tips en trends[/divider]

De altijd mooie… traditionele trouwpakken

Ieder jaar blijven ze terugkomen… de traditionele pakken. Een mooi blauw trouwpak, een steady zwarte of toch een antracietgrijze variant om die sophisticated look te creëren. Wanneer je kiest voor een traditioneel pak is het van belang dat deze als gegoten zit. Breng dan ook een bezoekje aan een goede herenmodezaak om jouw perfect-fit trouwpak te laten maken. Twijfel je tussen een driedelig of tweedelig pak? De driedelige versie is net wat formeler, maar vergeet niet dat je ook gewoon lekker je jasje uit kunt doen. Mouwen oprollen en let’s get that party started!

Een slim-fit trouwpak

Dit type trouwpak is een favoriet voor velen. Wat voor figuur je ook hebt, dit pak benadrukt je taille en lengte op een positieve manier. Zo loop je stralend en goodlooking richting je aanstaande.

Opvallende trouwpakken voor uitgesproken mannen

Het trouwpak van de bruidegom mag zeker opvallen en dat doe je door bijvoorbeeld voor een pak in een net wat andere kleur, een ander materiaal of een leuke print te kiezen. Met een bordeauxrood of groen pak wijk je bijvoorbeeld al af van de standaardkleuren. Ook kun je spelen met het materiaal door bijvoorbeeld velvet elementen toe te voegen. Tenslotte zorgt een print op je pak voor een net wat andere look en val je op een positieve manier op. Wat dacht je van een ruitpatroon?

Opvallende accessoires

Wanneer je niet graag zo’n uitgesproken pak draagt, maar wel net wat anders dan normaal wilt. Dan kun je ook opvallen met je accessoires. Een lichtgrijs pak met felgekleurde accessoires is bijvoorbeeld een gouden combinatie. Ook kun je de neon-kleuren geel, oranje en fuchsia in je accessoires terug laten komen voor een verrassende twist aan je pak.

De schoenen maken de man

Qua schoenen kun je verschillende kanten op. Bij bruiloften zien we voornamelijk minimalistische schoenen als loafers, nette schoenen met een gesp of dunne veters en zakelijke varianten voorbijkomen. Toch zijn er ook steeds meer mannen die sneakerachtige schoenen onder hun trouwpak durven te dragen.

Zeg “JA” tegen jouw perfecte trouwpak, enjoy goodlife!

[divider]Vergeet de bachelorparty niet![/divider]

Ontdek meer fashion nieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.