kledingtips-voor-je-eerste-date
kledingtips-voor-je-eerste-date

Kledingtips voor je eerste date

Heb je een eerste date? Dan wil je natuurlijk een goede eerste indruk maken en je outfit van die dag bepaalt een groot deel hiervan. In deze blog vind je handige kledingtips voor jouw eerste date.

Wat vrouwen willen

Over het algemeen kijken vrouwen met name naar de details, je uitstraling en hoe je jezelf verzorgd. Je date verwacht echt niet dat je er volledig gestyled volgens de laatste trends eruitziet. Wel vindt ze het fijn om te weten dat je jezelf goed verzorgd en er dus fris, gezond en verzorgd uitziet. Zorg je immers goed voor jezelf, dan doe je dat doorgaans ook voor een ander.

Het zit hem in de details

Veel vrouwen zijn gevoelig voor details… De juiste schoenen onder je outfit, een broek met een mooie pasvorm, niet te wijd, niet te strak… Draag je een riem? Match hem dan met de kleur van je schoenen en stem hier misschien ook wel het bandje van je horloge op af. Combineren kun je leren!

Altijd goed

Is kleding niet per se helemaal je ding en heb je ook geen behoefte om lang met je kledingkeuze bezig te zijn? Dat is helemaal geen probleem dankzij de volgende kledingtips. Je kunt immers gaan voor de kleuren en items die eigenlijk altijd goed zijn. Blijf bij de basiskleuren als blauw en grijs en draag dit casual met een spijkerbroek en effen shirt of ga voor zakelijk met een basic colbert erbij.

Verschijn vol zelfvertrouwen op je eerste date, enjoy goodlife!

Kledingtips voor mannen

Vind meer modieuze artikelen op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.