tom-fords-10-mannelijke-regels-om-naar-te-leven
tom-fords-10-mannelijke-regels-om-naar-te-leven

Tom Ford’s 10 mannelijke regels om naar te leven

Een man zal levenslang zijn best moeten doen voor zichzelf en de mensen om zich heen. Ook zijn er volgens wereldberoemde modeontwerper Tom Ford enkel verwennerijen die elke man ooit in zijn leven moet uitproberen. Te veel mannen geven op naarmate ze wat ouder worden. Het is jouw plicht om scherp, slim en classy te blijven.  

Regels om geïnspireerd door te worden 

In dit artikel zien we de tien mannelijke regels om naar te leven van Tom Ford. Regels zoals een dagelijkse fitness routine van honderd push-ups. Probeer de beste mannen kleding te kopen die je kunt permitteren. Het is altijd beter om te overdressed te zijn dan te onderkleden. Zoek je eigen unieke look en hou je daaraan. Koop iets niet wanneer je het niet kunt betalen. Gebruik een kenmerkende parfum zodat je altijd aangenaam ruikt. Voorbeelden als deze tref je dus op deze pagina. Pas deze regels meteen toe! 

De 10 regels van Tom Ford

1. Geniet volop van de goede tijden in je leven. Blijf ver weg van negativiteit en mensen die het naar je toe brengen. Omring jezelf met mensen die een schitterende energie uitstralen en altijd gelukkig zijn. Zo zal jij ook gelukkig voelen met jezelf. Geniet van het werk die je doet en geef terug zodra je de kans hebt. 

2. Schrijf belangrijke zaken op papier. Onthoud de namen, verjaardagen en favoriete dranken van je dierbaren zodat ze speciaal voelen. 

3. Wees altijd moedig en besluitvaardig. Zelfvertrouwen is aantrekkelijk, het is dus zeer belangrijk dat je achter jezelf en je beslissingen staat. 

4. Bouw je kennis op en werk aan slechte gewoonten. Verander wat je kunt veranderen aan jezelf. Volg opleidingen zoals scholing via het stap budget en wees flexibel. Alle onbelangrijke zaken kun je loslaten. Weet hoe je een klap uitdeelt, het is genoeg om als man weten die je iets kan doen wanneer het moet. 

5. Leer om een klein praatje te maken met mensen. Stel vragen aan mensen over zichzelf en luister goed. Het is niet moeilijk om grappen te maken en het gesprek licht en comfortabel te houden. Wees nooit te trots om wat hulp te vragen.  

6. Af en toe een avondje uitgaan met vrienden kan misschien slecht zijn voor je lever. Maar het is goed voor je welzijn en ziel. 

7. Je ziel en lichaam zal altijd beter aanvoelen na een goede lichaamstraining. Bezoek sportscholen en vergeet niet te strekken. 

8. Het is heel handig om altijd mint bij je te hebben. Heerlijk dingen zoals koffie geven je een slechte adem.  

9. Kom op voor jezelf in bepaalde situaties. Wees niet bang om te zeggen wat je voelt en meent. Wees niet passief in het leven.  

10. Heb goede manieren net als een echte gentleman. Zeg altijd dankjewel en alsjeblieft tegen mensen.

Ontdek meer stijlvolle kleding tips voor je eerste date op lifestyleblog voor mannen mensgoodlife.