dit-is-de-nieuwe-stoere-samenwerking-tussen-super73-en-g-star
dit-is-de-nieuwe-stoere-samenwerking-tussen-super73-en-g-star

Dit is de nieuwe stoere samenwerking tussen SUPER73 en G-Star 

Modemerk G-Star RAW en lifestyle merk SUPER73 hebben de handen ineengeslagen en zijn een nieuwe toffe samenwerking aangegaan. Het resultaat: een limited edition fiets, uitgevoerd in diverse metaalsoorten en herkenbare groentinten uit het iconische G-Star kleurenpalet. Dit is de coolste bike die je ooit gaat zien!

Met G-Star en SUPER73 ontdek je avontuur na avontuur

G-Star en SUPER73 selecteerden squads in vijf grote steden over heel de wereld. Van New York, Berlijn, Tokio, Kaapstad tot Rotterdam, de trots van ons eigen kikkerlandje. De squads – met daarin creatieve, lokale gidsen – onthulden tijdens fietstochten verschillende hidden gems. Van waanzinnige uitzichtpunten tot onbekende plekken om even tot rust te komen.

De succesformule van Super73

Super73 is opgericht in 2016 en gevestigd in Californië. Het lifestyle merk loopt voorop in de elektrische motorindustrie. Een Super73 bike ziet eruit als een motorfiets, maar is daadwerkelijk een elektrische fiets. Je mag ‘m dus berijden zonder helm en zonder rijbewijs. En gewoon op het fietspad. Ideaal dus voor in de stad. Maar deze bike is ook geschikt voor langere afstanden, door de long range batterij.

De designer fietstas van G-Star

Het ouwbollige karakter van een fietstas is inmiddels ook verleden tijd. G-Star lanceerde namelijk ook nog een raw-denim fietstas. Deze tas kan op verschillende plekken worden bevestigd op je fiets, maar je kunt ‘m ook om je lijf dragen als een crossbody bag. Multifunctioneel dus!

Wil jij kans maken?

Je kunt nu kans maken op een Super73 bike met bijbehorende G-Star fietstas. Het enige dat je hiervoor moet doen is het Instagram account van @gstarraw in de gaten houden. Kun je niet wachten om door de stad te fietsen met deze raw-denim fietstas? De G-star Fietstas is nu ook gewoon online te koop via de online webshop van SUPER73. 

Wil je meer lezen over mode en lifestyle? Ontdek het allemaal op online lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!