met-montblanc-luister-je-muziek-in-stijl
met-montblanc-luister-je-muziek-in-stijl

Met Montblanc luister je muziek in stijl

Montblanc is het merk dat zich onderscheidt van vele anderen door vakmanschap van het Huis. Alle artikelen worden met de hand vervaardigd en zijn daarmee uniek. Naast luxe items voor in en random het kantoor, zoals de welbekende balpennen, lederen tassen en portefeuilles focust Montblanc zich ook op mode met souplesse. Luxe horloges, riemen, armbanden en andere accessoires maken jouw outfit helemaal compleet. Daarnaast ligt de focus van Montblanc op het stijlvol reizen. Naast luxe staat comfort ook altijd hoog in het vaandel bij dit merk. Met de rugzakken, trolleys en backpacks van Montblanc weet je zeker dat je reis van start gaat met in ieder geval kwalitatief goede artikelen, die er ook nog eens erg chique uit zien. In samenwerking met muziek expert Alex Rosson is nu ook een draadloze smart headphone ontwikkelt met een ergonomisch ontwerp. Deze headphone kenmerkt zich door een optimale geluidskwaliteit en comfort.

Nieuws over Montblanc

Montblanc heeft voor het eerst in haar geschiedenis haar eigen luxe draadloze headphones geïntroduceerd. Zoals we van Montblanc gewend zijn, combineren deze koptelefoons wederom stijl met authentiek vakmanschap. De koptelefoons beschikken over noice-cancelling waardoor jezelf kunt bepalen wanneer je wel en niet omgevingsgeluid door je muziek heen wilt horen. Daarnaast beschikken de headphones over een Google Assistant, zodat jij zelfs door je headphones de route kunt volgen. Vandaar dat je de Montblanc’s echte smart headphones kunt noemen. Ten slotte, is dit de ideale koptelefoon als je lang van huis weg bent, omdat hij maar liefst 20 uur lang aan batterijduur bevat en daarom niet snel leeg zal zijn.

Montblanc Styling

De Montblanc smart headphones zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: zwart leer met chroom metallic afwerking, bruin leer met goud metallic afwerking en lichtgrijs leer met gepolijste metallic afwerking.

Luister muziek als geen ander, in stijl, enjoy goodlife!

[divider]Footage[/divider]

Wil jij meer lezen over travel, muziek en mode? Lees dan verder op lifestyle nieuws voor mannen platform voor mensgoodlife.