fantasierijke-bow-ties-van-su-wen

Fantasierijke Bow Ties van Su Wen

Maak kennis met de fantasierijke Bow Ties van Su Wen! Su Wen is de webshop van creatieveling Chok Man Ip. Su Wen. Deze naam is afgeleid van de Chinese vertaling van de naam van eigenaresse Chok Man, richt zich op het beschikbaar stellen van de meest unieke, handgemaakte en fantasierijke Hair Bows voor dames en Bow Ties voor mannen.

De 22-jarige Chok Man barstte al tijdens haar studententijd van de creativiteit en hield ervan om haarzelf te uiten met allerlei projecten. Zo hield ze zich vaak bezig met het experimenteren met stofjes en patronen, om zo de meest in het oog springende combinaties te creëren. Niet wetende dat deze vaardigheden haar later, met de lancering van haar webshop Su Wen, goed van pas zouden komen. Sinds het opzetten van haar webshop kan ze al haar creativiteit kwijt in het designen van de collecties voor haar webshop Su Wen.

Het begin van Su Wen

Het verhaal van Su Wen begon met één van de creatieve outlets van eigenaresse Chok Man, haar persoonlijke blog. Op dit blog postte de onderneemster verschillende “do-it-yourself” guides, waaronder een artikel over Hair Bows. Haar Hair Bows waren zo populair dat ze binnen no time meer berichten had gekregen van dames die geïnteresseerd waren in het kopen van haar Hair Bows, dan ze op voorraad had. Na enige tijd werd Chok Man gevraagd om met haar eigen kraampje te staan op de markt in Rotterdam. Tot haar grote verbazing waren niet alleen vrouwen, maar ook mannen geïnteresseerd in haar kleurrijke Hair Bows. Zo vroeg een mannelijke klant enthousiast: “Heb je er wel eens aan gedacht om Bow Ties te maken?”.

Chok Man realiseerde zich dat er een markt was voor handgemaakte Bow Ties. Met haar grote passie voor het designen van de Bows, was de volgende stap voor de hand liggend, Chok Man besloot om haar eigen webshop te lanceren in het jaar 2012. Inmiddels is Su Wen ontpopt tot een site met een strak design, waarop de jonge designer haar indrukwekkende collectie aan Hair Bows en Bow Ties met trots aan de wereld toont.

De collectie van Su Wen

Chok Man laat zich voor haar collectie inspireren door bronnen uit het dagelijkse leven, van een gesprek met een modebewuste mannelijke vriend, tot kleurpatronen die ze in de straten van Rotterdam tegenkomt. Met een combinatie tussen kleurrijke Bow Ties met opvallende patronen en meer ingetogen Bow Ties gemaakt van luxe stoffen zoals velour, weet Chok Man de perfecte balans te vinden tussen fun en classy.

Su Wen onderscheidt zich met het feit dat ieder strikje, vol passie en met oog voor detail, met de hand wordt gemaakt. Wie bij Su Wen een strikje koopt is dus verzekerd van een uniek item dat nergens anders op de wereld te krijgen is. Chok Man staat bovendien ook open voor persoonlijke customization jobs. Dit betekent dat er vanaf het eerste stikje, met jouw instructies in het achterhoofd, aan de slag zal worden gegaan met de ultieme Bow Tie die compleet op jou is afgestemd. Beter dan dit zal het niet worden, aarzel dus niet om Su Wen te bezoeken om de handgemaakte Bow Ties te bewonderen!

Bezoek ons in de Gallery Store AAAFRESH123 (@ Zaagmolenkade 123, Rotterdam, Netherlands). Tot snel, enjoy goodlife!

Volg Su Wen via Instagram (klik hier)

Ontdek meer mode voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.