all-stars
all-stars

Converse All Star

Schoenen zijn saai, draag sneakers’ is de campagne van Converse. Wat vroeger begon met een lapje stof en een bodem van rubber, werd door de jaren de schoenen gevormd die tot de dag van vandaag worden verkocht als Converse All Star. Dit is een must-have fashion item, al sinds 1917.

All-Star

All Star is altijd trendy

Wat deze sneakers zo bijzonder maakt is dat je het altijd kunt dragen! Of het lente, zomer, herfst of winter is, je kunt ze overal er onder dragen. Er zijn twee classics modellen: hoge (high-top) en lage (low-top) model.

Middels zijn er andere modellen bij gekomen zoals slip-on (lage model zonder veters maar met elastieken), de X-high (laarzen met 12 gaten), de canvas (artistieke uitvoering), de leather collectie (in leder uitvoering) en de suede (in velours of fluweel).
Met ‘Shoes Are Boring. Wear Sneakers’ wilt Converse een statement dat mensen die ‘normale’ schoenen dragen saai zijn en mensen die sneakers dragen meer plezier hebben en zich vrijer voelen. Geld dit ook voor jouw goodlife?

Converse All Star

Check de vetste Converse All Star en maak vandaag nog je keuze. Zo zet je alvast één stap richting die nieuwe lifestyle waar je al lang over hebt liggen dromen.

Ontdek meer schoenen voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.