ervaar-de-populaire-nike-air-jordan-4-sneakers-zelf
ervaar-de-populaire-nike-air-jordan-4-sneakers-zelf

Ervaar de populaire Nike Air Jordan 4 sneakers zelf

Tijd voor mode! Samen duiken we in de populairste sneakers van dit jaar. Ervaar bijvoorbeeld de razenpopulaire Nike Air Jordan 4 en de bijbehorende unieke stijl. Sinds de lancering van het eerste Nike Jordan model in 1984 (!!!) gaan deze sneakers warme broodjes over de toonbank en wij bij Mensgoodlife snappen wel waarom!

Nike Air Jordan

Door zijn grote succes heeft Nike in 1984 de eerste Nike Air Jordan geproduceerd. Door het unieke logo van Nike gecombineerd met de ‘’dunk’’ van Michael Jordan werd dit één van de duurste basketbal-schoenen van die tijd. Nu zijn we al heel veel verschillende modellen verder en zijn deze sneakers nog altijd razend populair.

Ervaar Nike Air Joran 4

De Nike Jordan Air 4 is een hele veelzijdige schoen. Ben jij een echte festivalganger of ga jij vaak een dagje weg? Een ding is zeker; je stapt gemakkelijk door met deze sneakers. Benieuwd naar de beschikbare maten?

Het stijladvies

Ondanks dat we de Nike sneakers overal voorbij zien komen, weet niet iedereen hoe je Jordans moet dragen. Kun jij wel wat tips gebruiken? Lees dan mee!

#1 Kies je gelegenheid

Deze Nikes zijn erg veelzijdig. Om je Jordans ideaal te stijlen baseer je de look dus op de gelegenheid. Ga je een potje basketballen, kies dan voor je Nike Air’s met een korte broek en hoge sokken. Eerder een casual dagje? Combineer ze dan met je favoriete spijkerbroek.

#2 Kies je favoriete kleuren

Er zijn meer dan 100 opties om uit te kiezen wat Air Jordans betreft. Kiezen kan dus soms best lastig zijn. Ga na wat voor kleuren je vaak draagt en laat die kleuren ook terug komen in je sneakers.

#3 Maak van je Jordans het middelpunt van je outfit

We zeiden het net al even: Jordans zijn bedoeld om het middelpuntje van je outfit te zijn. Ze zetten een stijl neer. Kleed met deze babies eens vanaf de voeten omhoog en kies je kleding op basis van de schoenen die je wil dragen.

#4 Draag lage sokken in je Jordans

First up: sokken! Draag bij je Nikes geen afleidende hoge sokken. Die happy socks laat dit dit keer dus maar even in de kast. Ga voor een paar lage sokken zodat alle aandacht uit gaat naar jouw geweldige sneakers.

#5 Combineer met de beste jeans

Het is het beste om Jordans te dragen onder slankere jeans. Zo zorg jij ervoor dat je schoenen lekker opvallen. Draag daarbij ook de broekspijpen beter niet over je schoenen laten hangen. Dat zou natuurlijk zonde zijn!

#6 Maak het af!

Last but not least! Accentueer je Jordans door kleuren uit je outfit te combineren met je schoenen. Jordans zijn bedoeld om het middelpunt van je outfit te zijn. Draag jij vandaag je rode Jordans? Ga dan voor een klein rood accent in je outfit!

Tijd voor nieuwe sneakers, haal jouw Nikes snel and enjoy goodlife!

Vind meer schoenen op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.