heb-jij-de-nieuwe-rs-x-sneakers-van-puma-al
heb-jij-de-nieuwe-rs-x-sneakers-van-puma-al

Heb jij de nieuwe RS-X sneakers van PUMA al? 

De Puma RS-X is een echte klassieker in de wereld van sneakers. Het originele model uit de jaren 1980, werd geïnspireerd door sport maar gemaakt voor de straat. Zo kwam Puma met een schoen met een trendy en strak ontwerp inclusief running system.

Een sportieve sneaker, met een retro randje

Puma RS (Running System)?

In de jaren 80 kwam Puma een nieuw dempingssysteem, ook wel de Running System. De zool had hierbij vier componenten met verschillende eigenschappen in één. Voor zowel controle, als adsorberende effecten. Zo kon de drager sneller, beter en efficiënter hardlopen. Nu vinden we het model van deze hardloopschoen terug in een sportieve sneaker! Heb jij hem al?

Opnieuw uitgevonden en gerevolutioneerd

Hij is terug! Het futuristische sneakermodel blijft hierin vooruitstrevend en stijlvol. Je vind de RS-X van Puma met hoekige details en nubuck en suède overlays. Een combinatie waarmee je jouw creatieve stijl kunt laten zien.

De RS-X is opnieuw ontworpen om grenzen te doorbreken. Trek deze schoen aan zet dat creatieve extra stapje. Het model wordt gekenmerkt door zijn overdreven ontwerpdetails en technische overlays, inclusief een zool met de meest comfortabele RS-technologie.

Wil je meer lezen over mode en lifestyle? Lees dan verder op online lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.