Nederlands Sneakermerk Goliath uit 1925 maakt een stijlvolle comeback

Onstaan in 1925, en nu in 2022 terug van weg geweest… We hebben het over het Nederlandse sneakermerk genaamd Goliath. In de nieuwe sneakers die ze op de markt brengen herkennen we gelijk de bekende, oersterke kwaliteit van dit merk. Dit vinden we terug in een compleet nieuw jasje. Bijna 100 jaar aan ervaring zien we terug in deze klassieke sneakers en Goliath kiest hierbij voor een eigenzinnig en rebels design. Die moet je toch gedragen hebben?!

Goliath

Wanneer we het over Goliath hebben, hebben we het over een eigenzinnig en onconventioneel sneakermerk waar stijl en comfort samenkomen. Opgericht in 1925 en dit jaar terug op een nieuwe manier. Muziek en artiesten hebben altijd al een speciaal plekje in het Goliath-hart gehad en dit zien we ook terug in de uitstraling van het merk. CMO van moederbedrijf Premium Inc, Cecilia Arocena, geeft aan dat Goliath er is voor de onconventionele, rebelse en eigenzinnige mensen die niet narrow-minded zijn. En deze wedergeboorte van de Goliath sneakers is nog maar het begin…!

Een uniek proces

Deze sneakers zijn niet zomaar sneakers… Voordat we onze eerste stappen erop zetten, gaat er een uniek proces aan vooraf. Door verhitting wordt de witte zool van de schoen bevestigd aan de overige delen van de schoen (van neus tot hak), dit proces wordt ook wel vulkanisatie genoemd. Met dit proces komt alles samen… zoals Goliath zo mooi zegt “the heat brings it all together”. Design, comfort en functionaliteit allemaal samen in één bad-ass sneaker.

De eerste range sneakers

Met de sneakers die nu op de markt komen, focust Goliath zich op de man. 1 heatpressed witte zool, 6 verschillende kleurencombinaties en een combinatie van nylon en suede stoffen… Dit zien we terug in de eerste range volledig nieuwe sneakers. Ze worden exclusief verkocht voor €89,95 bij de 50 Sacha winkels verspreid over de Benelux. Daarnaast kun je ze natuurlijk ook in de webshop vinden.

Tijd voor nieuwe sneakers, haal jouw Goliath’s bij Sacha and enjoy goodlife!

Vind meer schoenen op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.