Amor sieraden hanger

Valentijn cadeau voor vriendin

Valentijnsdag nadert meestal al snel, op 14 februari moet jij klaarstaan met een geweldig Valentijn cadeau voor een vriendin. Probleem? Nee, want mensgoodlife heeft de oplossing! Deze ‘dag van de liefde’ wordt gesierd door de alom bekende hartjesvorm. Combineer dit met de voorliefde van jouw vriendin voor sieraden en voila, je hebt het perfecte cadeau.

Valentijn cadeau

Amor sieraden hanger

Dit prachtige Amor hangertje is gedecoreerd met Swarovski kristallen. En eerlijk is eerlijk, welke vrouw is hier nou niet weg van? Het is gemaakt van echt zilver en is 2,2cm in de breedte, 3,5cm in de lengte. Niet te opvallend en toch charmant om te dragen. Amor is een bekend sieradenmerk en staat garant voor kwaliteit en een zeer goede afwerking. Succes verzekerd dus.

Kies tijdens de bestelling er voor om het in te laten pakken of ga zelf aan de slag. Zorg dan voor mooi cadeaupapier van goede kwaliteit. Mooie details erop is een plus. Versier het met een mooie strik of linten voor die finishing touch.

Jouw verassing maak je compleet met een mooie bos rozen en een heerlijk doosje luxe chocolades. Ben je benieuwd naar meer tips? Houd dan ons blog in de gaten, want zolang het nog geen valentijn is, verzorgt mensgoodlife jouw ideeën.

Op zoek naar mooie sieraden? Zoek niet verder, volg mensgoodlife. Jouw favoriete mannen blog.