Elegant Stropdas Strikken

Elegant stropdas strikken

Strik met de exotische “Eldrege knoop” elegant je stropdas en kom origineel en zelfverzekerd voor de dag. Deze speciale knoop ziet er uniek uit dankzij zijn gevlochten uitstraling. Ideaal voor speciale gelegenheden zoals het geven van een belangrijke presentatie, feest of trouwdag.

Het is aan te raden om deze knoop te combineren met een zo eenvoudig mogelijke outfit. Zo komt de stropdas écht tot zijn recht. Daarbij valt de gestrikte das nog meer op bij een eenvoudig patroon.

Elegant stropdas strikken?

Wil jij je direct lekkerder voelen met een originele das en indruk maken op je vrienden of publiek, gebruik dan een zijden das. Deze dassen zien er nog chiquer uit en geven de das echt wat het nodig heeft: een uniek en elegante uitstraling. Een echte mode musthave voor elke man.

Nu vraag jij jezelf natuurlijk af hoe je die perfecte das strikt? Dat gaan we je zo laten zien. Maar eerst is het belangrijk om te weten waarom je dit wilt. Je wilt namelijk direct een geweldige uitstraling tonen. De eerste indruk is cruciaal vandaar ook deze Eldrege knoop.

Speciaal voor jou hebben we een tutorial met uitleg hoe je zelf meteen aan de slag kunt gaan om jouw stropdas te kunnen strikken. Impress and enjoy Goodlife.

Tutorial: Eldrege knoop strikken

Ontdek meer modetips op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.