badr-hari-vs-hesdy-gerges
badr-hari-vs-hesdy-gerges

Kijk Badr Hari tegen Hesdy Gerges live

Er staat weer een sensationeel gevecht op het programma. Kijk Badr Hari tegen Hesdy Gerges live aanstaande zaterdagavond tijdens het Glory51 evenement! Het evenement draagt de titel Bad Blood met een rede. De twee vechters hebben een verleden met elkaar en gaan alles zetten om te laten zien wie de beste is. Geen tickets? Niet getreurd, via interactieve tv kijken jij en je vrienden live mee!

Badr Hari versus Hesdy Gerges

Deze titanenstrijd tussen de inmiddels veel besproken en legendarische Badr Hari en beruchte Hesdy Gerges is een belangrijke match. De heren stonden eerder tegenover elkaar in 2010, waar Badr Hari verloor door diskwalificatie. Voor hem is het een rematch én tevens comeback na anderhalf jaar niet in de ring te hebben gestaan.

Verliezen is voor beide vechters geen optie. Badr Hari wil niets liever dan Rico Verhoeven opnieuw uitdagen voor een titelgevecht. Badr verloor van Rico Verhoeven, nadat hij een elleboogblessure opliep . Hij zal zich omhoog moeten vechten om de uitdaging aan te mogen gaan. Hesdy Gerges? Die is op zoek naar wraak. De natrap actie van Badr Hari in 2010 zorgde weliswaar voor de winst, maar sindsdien is er kwaad bloed gezet tussen deze twee strijders. Het strijdtoneel van deze avond? Een afgeladen Ahoy in Rotterdam!

Live via interactieve TV

Hier heb jij je interactieve tv toch voor? Geweldige bokswedstrijden live kijken vanaf de bank in goed gezelschap van je beste vrienden. De spanning van een boksgala is te voelen vanuit je huiskamer. Door de denderende sensatie die het met zich meebrengt sta jij zaterdag als een fanatieke supporter te schreeuwen naar je scherm.

Kickboksorganisatie Glory

Kickboksorganisatie Glory is opgericht in 2012 door een aantal grote investeerders die destijds het evenement United Glory, Golden Glory en It’s Showtime kochten. Dit om een nieuw productieteam van topevenementen en alle topvechters in de wereld te kunnen beveiligen. In 2013 tekende Spike TV een overeenkomst om Glory kickbokswedstrijden uit te zenden. In 2017 startte Glory een partnerschap met de UFC. Glory is het kickboksingmerk van nu met een enorm aantal aan live kickboks evenementen over de hele wereld.

Tijdens het evenement zullen in totaal 10 gevechten plaatsvinden, onderverdeeld in de ”Glory51” en ”Superfight”. De headline van deze avond is uiteraard Badr Hari en Hesdy Gerges. Het Co-mainevent van de avond wordt gehouden tussen Mozny en Skvor.

Het gevecht live kijken

Het gevecht kun je op zaterdag 3 maart op meerdere manieren live kijken, waaronder via Ziggo Sport Select en Interactieve TV van KPN.

  • Glory 51 om 21.00 uur op Ziggo Sport Select op kanaal 233 en in HD op kanaal 239.
  • Glory Kickboksing Superfight Series om 19.00 uur op Ziggo Sport Extra 2 op kanaal 238.
  • Via Interactieve TV van KPN met Ziggo Sport Totaal (dit is een extra pakket voor slechts €14,99 per maand) via MijnKPN.

Een uitgebreid Artikel op KPN geeft je alle informatie die je nodig hebt. Resteert je enkel nog het afblokken van je agenda, vrienden uit te nodigen en te zorgen voor voldoende drank en hapjes om deze avond optimaal te genieten.

Footage

Alvast in de stemming komen? Check de officiële persconferentie van Glory51 in Rotterdam.