jean-claude-van-damme-split-volvo
Volvo

Van Damme in split voor Volvo

De superstunt ‘Epic Split‘ uit de reclame voor Volvo met acteur Jean Claude van Damme is inmiddels viraal en 48 miljoen keer bekeken. Nog niet gezien? Laat je verbazen hoe Van Damme in split voor Volvo gaat.

Van Damme split is 100% ECHT!

Deze spectaculaire stunt is 100% echt en Volvo zag het als de perfecte hommage voor vechtkunstenaar en acteur Jean Claude van Damme. Omdat het een erg risicovolle oefening is zijn er wel de nodige veiligheidsmaatregelen ondernomen. Om er zeker van te zijn dat deze ‘muscles from Brussels‘ geen verwondingen zou oplopen, was hij goed gezekerd. Om een stabiel sta vlak te hebben is een klein platform bij de spiegels bevestigd, wat in de reclame niet meer is te zien.

De commercial is in een take genomen. De repetitie heeft drie dagen geduurd. De totale take duurde 15 minuten, waaruit uiteindelijk een deel is geselecteerd voor de commercial. Check het filmpje en respect voor Jean Claude!

Jean Claude van Damme

Carriere heeft deze man zeker gemaakt. Zijn bekendste films heb jij vroeger ongetwijfeld gezien. Vroeger keken wij met veel plezier en meerdere keren naar onder andere Hard Target, Kickboxer en Bloodsport. Wat een baas is het! Altijd zegevierend en altijd met de meest spectaculaire kicks.