de-voetbalreis-van-je-dromen-manchester-united
equipovoetbalreizen

De voetbalreis van je dromen: Manchester United

Een voetbalreis geeft jou de mogelijkheid om de meest fantastische wedstrijden van dichtbij mee te maken. Bijzijn is tenslotte meemaken! Wat dacht je van een bezoek aan Manchester United? Je zet niet alleen een stap in de voetbalstad Manchester, je maakt ook nog eens de unieke sfeer mee in het grootste stadion van Engeland (die je altijd al eens van dichtbij had willen meemaken). Een unieke ervaring die we graag met je delen.

[divider]De voetbalreis van je dromen: Manchester United[/divider]

Even een break uit de dagelijkse routines en helemaal opgaan in de voetbalsferen en dat ook nog eens in het land waar voetbal gewoon in de lucht hangt. In dit artikel vertellen we je meer over deze unieke ervaring – een voetbalreis naar Manchester United!

Manchester United

Als we de geschiedenis van het Engelse voetbal tevoorschijn halen, is Manchester United zeker de uitblinker. De succesvolle ‘Red Devils’ slepen genoeg nationale en internationale bekers en titels binnen, zo hebben ze al zo’n 20 keer de Premier League gewonnen. Thuiswedstrijden schitteren ze in hun rood-wit-zwarte tenue in het welbekende Old Trafford stadion. Dit stadion biedt plek voor wel 76.312 voetbalfanaten. Wil je een van deze vele plekken veroveren moet je er snel bij zijn, ze zijn gewild.

Kortom zet een “voetbalreis Manchester United” snel op je bucketlist. Een absolute must voor een echte voetballiefhebber.

Equipo Voetbalreizen

Hoe ziet jouw ideale voetbalreis eruit? Heb je voorkeuren voor een bepaalde luchthaven of vliegtijden? Heb je liever een langere reis of een korte? Wil je wat extra’s als stadiontours en verzekeringen? Welke zitplaatsen heb je het liefst? Wat zijn je eisen voor het hotel? Er komt van alles kijken bij het maken van een voetbalreis en het kan lastig zijn om jouw perfecte voetbalreis tussen de voorverpakte versies te vinden. Iedereen heeft andere wensen en Equipo Voetbalreizen houdt hier rekening mee!

Equipo Voetbalreizen is een dochteronderneming van Eurotravel Sports en gespecialiseerd in voetbalreizen. Sinds mei 2017 is het onderdeel geworden van Events Travel.

Dynamic packaging is de key voor een succesvolle voetbalreis. In een aantal stappen stelt iedereen een op maat gemaakte voetbalreis samen. Na het kiezen van een reis komt het keuzemenu tevoorschijn waarop jij je wensen met betrekking tot bijvoorbeeld de luchthaven, vliegtijden, hotel, reisduur, zitplaatsen en andere extra’s kunt aangeven. Deze voordelen gaan gelukkig niet gepaard met torenhoge kosten. Equipo Voetbalreizen streeft er juist naar om de laagste prijs aan te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit (that’s how we roll).

Wanneer gaan we op voetbalreis?!!!

Dus… Heb je je vrienden opgetrommeld? Dan ben je eigenlijk alleen nog maar een blok in je agenda verwijderd van zo’n ultiem reisje met je beste vrienden. Al met al, het is tijd voor actie, tijd voor een echt mannenreisje vol met voetbal en al het moois dat hierbij komt kijken. Op zo’n reis maak je onvergetelijke momenten mee waar jij en je vrienden het nog lang over zullen hebben. Met Equipo Voetbalreizen creëer je in ieder geval de ultieme voetbalvakantie voor jou en je vrienden. Wanneer zet jij die stap in het vliegtuig naar de wedstrijden van je leven?! Enjoy football, enjoy goodlife!

Meer voetbalnieuws voor mannen vind je op het lifestyle platform mensgoodlife!

Foto: kenky via canva