unieke-voetbalreizen-voor-echte-mannen
VoetbalTravel.nl

Unieke voetbalreizen voor echte mannen

Maak samen met je beste vrienden de meest spectaculaire voetbalwedstrijden van dichtbij mee door er eens lekker een voetbalvakantie van te maken. Onze redactie legt je graag uit waarom en geeft je een aantal tips mee. Voor je het weet zit je in het vliegtuig op weg naar de wedstrijd van je leven die je nooit meer zult vergeten.

Unieke voetbalreizen voor echte mannen

Dit zijn nou nog eens echte unieke reizen die elke man meegemaakt moet hebben.

Laat je verrassen door deze unieke voetbalreizen voor echte mannen:

Wie wil dat nou niet? Met zijn beste vrienden reizen naar de grootste wedstrijden uit de meest befaamde competities die er zijn. We zetten met behulp van VI de meest populaire competities van het moment even op een rijtje voor je:

  • Wereldkampioenschap – Wereld
  • Eredivisie – Nederland
  • Jupiler League – Nederland
  • Play-offs 1/2 – Nederland
  • UEFA Champions League – Europa
  • UEFA Europa League – Europa
  • Premier League – Engeland
  • Primera División – Spanje
  • Bundesliga – Duitsland
  • Serie A – Italië
  • Ligue 1 – Frankrijk
  • TOTO KNVB-beker – Nederland
  • WK Kwalificatie – Europa

Reis naar populaire stadiums

Je vrienden hebben aangegeven dat ze mee willen gaan op reis. Nu hoef je alleen nog maar een leuke bestemming te kiezen. Een keuze die snel gemaakt is als je één van de meest populaire stadiums wilt bezoeken. Hoewel ieder stadium zijn eigen verhaal heeft, helpen we je graag. Onze redactie raadt je aan om minstens één van de volgende stadiums te bezoeken:

  • Etihad Stadium – Manchester City: Met Sheikh Mansour aan het roer lijkt het alsof deze club geen limiet kent. Een absolute aanrader.
  • Stamford Bridge – Chelsea FC: Elke wedstrijd die je met deze club meemaakt, is een ervaring die je niet wilt missen. Wederom een echte aanrader.
  • San Siro – AC Milan: Veel Nederlandse topspelers droegen het klassieke zwart-rode tenue en de warmte die dit team uitstraalt is onbeschrijfelijk. Zeker een aanrader.
  • Camp Nou – FC Barcelona: De Blaugranas uit de Catalaanse hoofdstad Barcelona in actie zien, staat garant voor een ongeëvenaarde wedstrijdbeleving. Gewoon doen dus.
  • Old Trafford – Manchester United: Beleef “the Theatre of Dreams” van dichtbij, een absoluut geweldige ervaring die je voor altijd zal bijblijven. Wederom een aanrader.
  • Parc des Princes – Paris Saint-Germain: Ga voor een Long Side Seat en beleef de voetbalwedstrijd van je leven. In dit stadium zit je altijd goed. Wanneer ga je?

Voetbalcompetities waar jij naartoe wilt

In 2017/2018 staan in onze eigen Eredivisie de clubs PSV, Ajax en AZ aan kop. De Engelse Premier League kent diverse bekende clubs in de top als Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Liverpool, Chelsea en Arsenal. In Spanje is Barcelona landskampioen in de Primera División en volgen hierna Atlético Madrid en Real Madrid. De Duitse Bundesliga kent de volgende topclubs: Bayern München, Schalke 04 en 1899 Hoffenheim.

Voetbalreizen

In de Serie A van Italië spelen bekende topclubs als Juventus, Napoli en AS Roma. Frankrijk heeft ook een aantal toppers in hun Ligue 1 zitten, te weten PSG (Paris Saint-Germain), Monaco en Olympique Lyonnais. In Portugal spelen in de Primeira Liga topclubs als FC Porto, Benfica en Sporting Braga. We sluiten af met de Turkse Süper Lig waarin topclubs spelen als Galatasaray, Fenerbahçe en İstanbul Başakşehir. Uiteraard zijn er nog veel geweldige clubs…

Stel je reis samen naar je favoriete voetbalclub

Dus bel nu al je vrienden op en plan die trip waar je het al jaren over hebt. Zoals gezegd is “laten we ooit eens naar een Chelsea FC wedstrijd gaan” of een andere klassieker, verleden tijd. Concluderend: het is tijd voor actie. Het is tijd dat je daad bij het woord voegt. Pak die telefoon, blokkeer je agenda, gun je vriendin een “vriendinnenweekend” en off you go!

Regel het met VoetbalTravel

Stel makkelijk je complete voetbalreis samen met VoetbalTravel, de expert in voetbalreizen. Een onvergetelijke voetbalervaring die je altijd zal bijblijven is binnen een paar kliks geregeld. Kortom, deze betrouwbare partij bestaat al sinds 2004 en helpt jaarlijks duizenden voetbalfanaten aan de beste hotels, vluchten en tickets. Ofwel je regelt zelf je voetbalreis, zit altijd bij je maten en geniet elk uur van de dag van persoonlijke service.

Dit allemaal zonder boekingskosten te betalen. Alleen de scherpste prijzen boek en betaal je veilig online via Credit Card, iDeal of PayPal. De vele reviews (score 8,7), thuiswinkel waarborg en het SGR keurmerk garanderen je een zorgeloze wedstrijd. Ga naar VoetbalTravel, regel je voetbalreis and enjoy Goodlife!

Ontdek meer voetbalnieuws voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.

Foto: javier gallegos via canva