5-originele-ideeen-voor-een-kerstcadeau-voor-mannen
5-originele-ideeen-voor-een-kerstcadeau-voor-mannen

5 originele ideeën voor een kerstcadeau voor mannen

Kerstmis is nog slechts een maand verwijderd en alhoewel we de feestdagen – met het daarbij horende kerstcadeau – waarschijnlijk niet in grote groepen zullen vieren, is het nog steeds een tijd om een weloverwogen geschenk te geven aan de mensen van wie je houdt. Als het gaat om het kopen van geschenken, zijn mannen gemakkelijk de moeilijkste mensen om naar te winkelen, althans dat is het cliché.

Ben je nog op zoek naar ideeën voor een kerstcadeau voor de mannen in je leven? Hieronder vind je 5 tips voor een kerstcadeau voor hem:

Onze favoriet – Whisky!

Je hebt ongetwijfeld al een brede range aan reviews voorbij zien komen op ons platform. Wij zijn namelijk enorm fan van whisky. Als ideaal cadeau voor de feestdagen kunnen wij niet anders dan een topper aanprijzen, namelijk The Dalmore. In samenwerking met het prestigieuze Waldorf Astoria Amsterdam is The Dalmore de samenwerking aangegaan en presenteren ze een unieke ”At home box, namelijk The Dalmore Delight Box by Waldorf Astoria Amsterdam. Je proeft in dit pakket vier expressies van The Dalmore welke je smaakbeleving prikkelt met bijpassende bites van zoet naar hartig. Een perfect cadeau voor de feestdagen!

#5 Duurzame sneakers

Als je man van sneakers houdt, kun je hem een nieuw paar leuke sportschoenen cadeau doen. Dus maar de catalogus van Nike, Adidas, New Balance of een ander bekend merk gaan inkijken? Niet zo vlug! Er zijn tegenwoordig heel wat meer mogelijkheden dan alleen de allom bekende merken. Waarom niet kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke sneakers? Dit type sneaker is vaak even stijlvol en de kans is minder groot dat een van zijn vrienden er ook al mee rondloopt.

#4 Elektrische schroevendraaier

Is de man waarvoor je nog een geschenk zoekt een echte doe-het-zelverr? Een elektrische oplaadbare schroevendraaier is handig voor al die lichte en zware taken in huis, van het herstellen van keukenkasten tot het monteren van meubels. Een elektrische schroevendraaier komt in verschillende soorten en maten maar het is vooral belangrijk om een schroevendraaier van een goed merk te kiezen.

#3 Abonnement online cursus

Wil je vriend, broer of vader altijd bijleren? Geef hem dan een klas- of jaarabonnement voor een van de vele online cursussen of online cursusplatforms die tegenwoordig bestaan. Zeker als de lockdown nog een tijdje langer duurt is dit een uitstekend moment om je tijd goed te spenderen en bij te gaan scholen. Muziek, films, kunst, koken, een nieuwe taal, noem maar op, je vindt er een online cursus over die wordt onderwezen door een expert. In veel gevallen krijg je zelfs je geld terug als het niet meteen aanslaat.

#2 Kruidenmix

Houdt de man waarvoor je nog een geschenk zoekt van koken, en meer specifiek van exotisch koken? Dan kun je ervoor kiezen om hem een “pittig” cadeau te geven. Je kunt er namelijk voor kiezen hem een set kruiden en specerijen te geven. Het gebruik van authentieke Aziatische kruiden uit verschillende Oosterse landen zullen een gerecht extra pit geven en zijn eigenlijk onmisbaar voor een hobby kok. Je kunt of zelf de markt opgaan en het setje samenstellen of een vooraf gemaakte collectie kruiden online kopen.

#1 Koffiemolen als kerstcadeau

Is je man pas wakker na zijn eerste kopje koffie en een echte koffiedrinker? In dit geval kun je hem een elektrische koffiemolen als geschenk geven. Dit lijkt misschien een beetje saai maar als iemand echt van goede koffie houdt, dan is het een echte aanrader om de koffiebonen zelf te kopen en ze thuis met een braammolen te malen zodat de koffie altijd vers is. In combinatie met enkele pakken exotische koffiebonen is een koffiemolen het perfecte cadeau voor koffiedrinkers.

Welke van deze 5 cadeau’s wil jij het liefst met de kerst? Enjoy goodlife!

Ontdek meer toffe cadeau’s voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.