AHRIISE-Advent-Kalender-2020
AHRIISE-Advent-Kalender-2020

Het perfecte cadeau voor vrienden tijdens de feestdagen

De een ziet het als een leuke uitdaging en voor de ander is het een last, het geven van een leuk en smaakvol cadeau. De ene keer heb je direct een perfect idee in gedachten en de andere keer speur je zonder inspiratie lange tijd gefrustreerd het internet af. Onder andere verjaardagen en feestdagen, zijn momenten waarop we vrienden en familie willen verwennen met een leuk cadeau. Wanneer we een cadeau geven, maken we naast de ontvanger ook onszelf blij. Het zit in onze natuur dat we graag geven (misschien wel liever dan nemen).

Met de feestdagen in zicht, wordt het alweer tijd om na te denken over wat we deze keer als cadeau zullen schenken. A.H. Riise neemt jouw cadeau struggles weg en komt met een zeer speciale Rum Advent Kalender als ideaal cadeau. Met deze kalender start jij op 1 december je journey door de diverse expressies die dit gerenommeerde rummerk te bieden heeft. Maar liefst 24 verschillende smaken passeren de revue, zodat jij op kerstavond proost op een culinaire rumreis.

A.H. Riise

We gaan terug naar de 18e eeuw in Deens West-Indië waar een Deense apotheker en ondernemer genaamd Albert Heinrich Riise zijn succesvolle apotheek runt. Deze apotheek groeide uit tot dé plek waar je moest zijn voor allerhande zaken en alcoholische middelen in de Caraïben. Albert Heinrich Riise was gek van plantkunde wat ertoe geleid heeft dat hij ging experimenteren met exotische planten. Naast brouwsels die als medicijn tegen ziekten dienden, ontdekte hij ook een alcoholische rumvariant waarvan al snel wereldwijd genoten werd. Vandaag de dag verrast A.H. Riise ons nog steeds met verrassende smaken en blijven we genieten van gerenommeerde rumproducties van het merk A.H. Riise. 

De Advent Kalender van A.h. Riise

Ken je dat gevoel? Dat speciale gevoel dat je hebt wanneer alles simpelweg gewoon klopt. Geen stress, zorgen en paniek maar gewoon genieten! Met dit gevoel in het achterhoofd werd de 24 experiences ontwikkeld. Deze bestaat uit 24 keer 2 cl van de fijnste en best verkopende producten van A.H. Riise. Een speciale kerst omhulling maakt dit het ideale cadeau voor degenen die willen aftellen tot de kerstdagen met iets anders dan de traditionele chocolade Advent Kalender. Ook buiten het kerstseizoen is deze box een perfect cadeau, deze keer met een neutrale omhulling. Met elk detail is rekening gehouden wat maakt dat niet alleen de smaak een premium ervaring is maar ook het oog volop kan genieten.

Waarum?

Ofwel: waarom rum? Laten we beginnen met het proces in een notendop. Het hoofdingrediënt is suikerriet. Bij de verwerking van suikerriet ontstaat een stroperige substantie genaamd melasse. De melasse, maar ook vers suikerriet sap of suikerriet siroop, wordt vervolgens gefermenteerd, waardoor alcohol ontstaat. Er zijn veel vormen van destillatie en afhankelijk hiervan ontstaat een alcoholische drank, rum in dit geval, met een bepaald alcoholpercentage. Door rijping op verschillende soorten vaten voor bruine rum (of stalen tanks voor witte rum) krijgt de rum haar unieke smaakprofielen.

Waarom wij rum drinken? Omdat je van de diversiteit aan smaken ontzettend kunt genieten! Het smaakpalet en voorkeur is voor iedereen verschillend en net als bij whisky is de ontdekkingsreis hierin erg interessant. Witte rum, bruine rum, jong, oud.. om nog maar niet te beginnen over de stijlen als spiced, gold, flavored et cetera. Rum is de laatste jaren erg upcoming en maakt een inhaalslag ten opzichte van andere gedestilleerde dranken. Het imago van een goedkope piratendrank is voorbij. Onder rum’s zitten expressies met erg veel kwaliteit, zoals de releases van A.H. Riise bijvoorbeeld.

Een greep uit de 24 spirits!

Tijd om wat meer in de vibe te komen van deze geweldige Advent Kalender van A.H. Riise. Wat mag je verwachten? Naast het geweldige design: een old-fashioned look met een ontwerp wat zo in een klassieke boekenkast kan, zijn hierin op slimme wijze de 24 kleine flesjes verwerkt. We gaan niet álles verklappen, in ieder geval zitten in dit pakket de volgende uitmuntende uitgaves (en ook onder andere onze favorieten):

  • Port Cask Strength
  • Ambre d’Or
  • Santos Dumont XO
  • Black Barrel
  • 1888 Copenhagen Gold
  • Frogman CR
  • De andere 18 succesvolle rum’s mag je zelf ontdekken ;-).

Win een Rum Advent Kalender als cadeau

Deze Advent Kalender, die je meeneemt naar de indrukwekkende, premium wereld van A.H. Riise, is hèt ideale cadeau voor- en tijdens de feestdagen. Omdat wij jouw de kans willen bieden om in december deze kalender ook te ervaren, geven wij een aantal exemplaren weg. Wil je kans maken, zodat jij deze voor jezelf óf juist voor een goede vriend kunt winnen? Doe dan mee via onze winactie op Facebook. Wij maken de winnaars bekend op 15 november 2020! Kortom: verwen je vrienden, familie of misschien wel jezelf met 24 experiences van A.H. Riise.

Cadeau of zelf kopen?

De prijs niet gewonnen of wil je gegarandeerd zijn van een exemplaar? In de (lokale) slijterijen als wel online worden deze mooie verzamelobjecten aangeboden, uiteraard geleverd door de gerenommeerde drankenhandel Square Dranken.