je-vriendin-verrassen-met-de-hema-doe-je-zo
je-vriendin-verrassen-met-de-hema-doe-je-zo

Je vriendin verrassen met de HEMA doe je zo 

Je relatie op spicen of gewoon zomaar, het is altijd leuk om je vriendin te verrassen. Laat je partner weten dat je na al die tijd nog steeds vlinders in buik voelt en verras haar met een lief gebaar! Vind jij het lastig om te bepalen waar jij moet beginnen? Volg dan deze tips.

Kleine gebaren met grote gevolgen

Vergeet bij je verrassing niet jouw intentie uit het oog. Het draait allemaal om een lief gebaar. Je kunt je vriendin verrassen met een spontaan cadeau voor haar, zoals een mooi sieraad of een trendy tas. Maar dit hoeft zeker geen grote aankoop te zijn. Is jouw vriendin een echte foodie? Dan kan het bijvoorbeeld heerlijk zijn om haar te verrassen met een lekker gebak van HEMA, of met een van haar favoriete afhaalmaaltijden.

Plan een romantische date

Heb jij ook tijd en zin om eens samen op stap te gaan? Dan is het plannen van een romantische date natuurlijk een top-verrassing. Doe eens iets out-of-the box, zoals kleiduifschieten of tandem rijden. Eerder zin in een luie romantische date? Organiseer een walking-diner langs haar favoriete eettentjes in de stad, of haal wat zachte dekentjes en bouw je huiskamer om tot thuisbioscoop.

Plan samen een project

Of jullie nu al lang een relatie hebben, of nog kakelvers zijn… samen hebben jullie vast wilde plannen. Er is dan ook niets zo leuk om samen een project te plannen. Dit kan klein zijn; zoals het maken van een gezamenlijk fotoboek, of het starten van een DIY home projectje. Het kan ook groot zijn; zoals het kopen van een huis of het plannen van jullie volgende stedentrip. Het is tof om samen te dromen en te plannen. Maak jullie dromen bijvoorbeeld visueel met een moodboard of maak een to do lijst op een prikbord met jullie droom-plannen. Wedden dat jouw vriendin het waardeert dat jij actief bezig bent met jullie relatie?!

prikbord-vriendin-cadeau-lifestyle-nieuws-mannen-blog

Verrassen doe je zo!

Het maakt niet uit welke manier je kiest om je vriendin te verrassen, zolang het maar oprecht is en past bij jullie relatie. Hou het dus lekker origineel en denk ook aan de kleine verrassingen. Door te luisteren, te begrijpen en met haar in gesprek te zijn, zal je het juiste moment vinden om haar te verrassen met iets speciaals. Wees creatief en enjoy the goodlife!

Vind meer cadeautips op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.