kerstcadeau-voor-je-vriendin-kopen-tips-en-inspiratie
kerstcadeau-voor-je-vriendin-kopen-tips-en-inspiratie

Kerstcadeau voor je vriendin kopen? Tips en inspiratie!

Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je liefje? Over het algemeen weten wij mannen niet goed wat we moeten kopen voor onze vriendin. Past het wel, vindt ze het wel lekker ruiken, heeft ze het al of vindt ze het wel mooi? Dit zijn allemaal vragen die door ons brein zwalken wanneer we in de stad lopen om een cadeautje te kopen. Wij hebben hieronder de beste tips uitgelicht, zodat jij snel een leuk kerstcadeau kunt kopen.

Ga optijd

Een ding is zeker: wij mannen staan niet graag met onze winterjas aan in de rij in een te hete winkel. Zorg daarom dat je niet in het laatste weekend voor Kerst pas naar de winkel gaat. Je zult hier namelijk zeker niet vrolijk van worden, het is namelijk super druk in het weekend voor Kerst. Iedereen gaat namelijk last-minute kerstcadeaus aanschaffen.

Diamonds are a girls best friend

Iedere vrouw vindt het leuk om te krijgen: sieraden. Vind je het lastig om een mooi sieraad te kopen, vraag dan of een goede vriendin of je moeder mee wilt gaan naar de winkel. Het beste is om met iemand te gaan die je vriendin kent, zij weten dan ook precies wat bij haar past en wat ze leuk vindt mocht je dit zelf niet precies weten. Nog een extra voordeel: je beste vriendin kan het sieraad even passen zodat je ook weet hoe het haar zal staan.

De rollen omgedraaid

Weleens nagedacht over het omdraaien van die typische ”mannencadeaus” en typische ”vrouwencadeaus” tijdens de feestdagen? Met misschien een presentje met een kleine hint naar goede voornemens voor het nieuwe jaar? Wij pakken het dit jaar namelijk heel anders aan! Naast de mooie cadeaus.. de sieraden, weekendjes weg et cetera, doen wij er dit jaar iets leuks bij voor de vrouw. Bij veel stelletjes is het de vrouw die het huishouden doet en de man de zwaardere klussen. Nou, onze dame verrassen wij dit jaar met een professionele slagschroevendraaier, zodat ze ook eens in onze schoenen kan staan ;-). Moeten wij dan in return meewerken aan het huishouden? Ongetwijfeld. Maar zo brengen we weer wat dynamiek in die vastgeroeste taakverdeling.

Cadeaubon

Mocht je echt niet weten wat je vriendin leuk vindt of twijfel je of je wel de juiste geur of maat koopt, dan kan een cadeaubon een goede uitkomst zijn. Het krijgen van een cadeaubon is namelijk niet minder leuk dan het krijgen van een tastbaar cadeau. Het is in vele gevallen zelfs beter! Je vriendin kan hiermee zelf uitkiezen wat ze leuk vindt, en dit zal haar dus nooit teleurstellen.

[divider] Ga er samen op uit! [/divider]

Niet-tastbaar kerstcadeau

Het is wetenschappelijk bewezen dat een cadeau in de vorm van een ervaring beter is voor je relatie dan een materialistisch cadeau. Hoe fijn is het om samen iets te kunnen doen! Denk bijvoorbeeld aan een etentje of een film in de bioscoop. Tip: in een aantal bioscopen in Nederland kun je nu films kijken in 4DX, een unieke ervaring die je samen kunt delen!

Wil jij meer lezen over gadgets en cadeaus? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!