swinckels-bier
swinckels-bier

Morgan Freeman kiest voor Swinckels bier

Ook Morgan Freeman kiest voor Swinckels bier, de superior pilsener die is ontstaan uit een eeuwenoude familietraditie en vertrouwen in eigen intuïtie. Het is een eerbetoon aan intuïtie, de inner voice. Met zijn unieke stemgeluid en sterke persoonlijkheid is Morgan Freeman dan ook de perfecte spokesperson om dit verhaal bij een breed publiek bekend te maken.

Swinckels – de grote introductie

We brouwen al generaties lang zoals wij denken, of beter nog, voelen dat het goed is. Los van conventies, overdreven marktdenken of de waan van de dagGijs Swinkels, Global Marketing Manager Swinckels

Met de ‘Inner voice’-campagne wordt Swinckels’ superior pilsener groots geïntroduceerd in het retail schap. Na tien jaar bouwen aan het premium merk in horeca – Swinckels’ is verkrijgbaar bij ruim 650 locaties waaronder 15 procent van de Nederlandse sterrenrestaurants – kunnen consumenten nu ook thuis genieten van het uitgesproken pilsener. Het is het meest verfijnde pils in het reguliere pilsener-segment met een onderscheidend, complex en verfrissend karakter.
Een bijzonder pils voor een breed publiek.

Swinckels – het geheim

Swinckels’ wordt gebrouwen in Lieshout met zuiver mineraalwater uit eigen bron en gist dat exclusief voor de familie wordt gekweekt. De blend van Cascade hop uit de Amerikaanse Yakima-vallei en Polaris hop uit de Hallertau regio in Duitsland geven Swinckels’ zijn unieke karakter: licht kruidig en fruitig met een verfijnde bitter en een mooie, zachte afronding.

Swinckels – nu verkrijgbaar

Swinckels’ is verkrijgbaar bij supermarkten door heel Nederland in 6-packs voor een consumentenadviesprijs van(€ 5,99) en 15-packs (€ 13,99). Daarnaast is er een giftpack (3 flesjes inclusief glas) verkrijgbaar (€ 2,99). De stijlvolle en onderscheidende verpakkingen zijn te vinden in het pilsschap.

Swinckels – de historie

Swinkels Family Breweries N.V. heeft als onafhankelijke familiebrouwerij een unieke positie op de internationale biermarkt. Al zeven generaties lang wordt het bedrijf geleid door de familie Swinkels. Doordat het bedrijf beschikt over twee eigen mouterijen is het gehele brouwproces in eigen beheer. Swinkels Family Breweries N.V. is de enige grote brouwer in Nederland die haar bier brouwt met zuiver natuurlijk mineraalwater uit eigen bronnen. Dit kenmerkt de belangrijkste filosofie: een constante hoge kwaliteit van haar bieren. Het bedrijf is niet voor niets in 2015 verkozen tot beste familiebedrijf ter wereld.

Swinckels commercial

Morgan Freeman kiest voor Swinckels bier, jij ook?

Ontdek meer biernieuws voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.