ontdek-west-brabant-met-een-sloep
ontdek-west-brabant-met-een-sloep

Ontdek West-Brabant met een sloep!

Wat is er leuker en verfrissender dan varen tijdens een heerlijke zonnige dag? Niet iedereen is altijd even fanatiek om te gaan windsurfen, suppen of kanoën. Maar lekker ronddobberen op het water in een sloep is geschikt voor iedereen. Of je nu met vrienden, je partner of gezin het water op gaat. Een sloep huren in Brabant is altijd leuk en je hebt niet eens een vaarbewijs nodig! 

Een sloep huren in Brabant

In Brabant zijn meer dan genoeg plekken waar je heerlijk kunt varen. Vooral door West-Brabant loopt een mooie route. Via de Mark en het Wilhelminakanaal vaar je een mooie en rustige tocht. Tussendoor kun je de sloep aanleggen voor een korte wandeling of een lekker hapje en een drankje. 

Of ontdek vanuit je sloep hoe mooi Breda is vanaf het water. De singels van Breda zijn namelijk onwijs leuk om te verkennen. Vaar door de mooie woonwijk Ginneken en het prachtige natuurgebied Markdal. Hoe langer je gaat varen, hoe meer je ziet van je omgeving en hoe gezelliger het wordt aan boord! 

Wat neem je mee aan boord?

Een goede voorbereiding voor een dagje varen is het halve werk. Maar wat neem je nou mee als je een dagje gaat varen? Je verbrandt nergens zo snel als op het water. Water werkt als een spiegel op de zon. Het is dan ook extra belangrijk om je zonnebrand niet te vergeten en goed te smeren onderweg.

Om je dagje varen helemaal perfect te maken, zijn de volgende spullen ook erg handig om mee te nemen:

• Lekker eten en drinken

• Koelbox

• Muziek: bluetooth speaker of draagbare muziekbox 

• Zonnebril 

• Pet of hoed

• En goed gezelschap natuurlijk! Je eigen vrienden, familie, date of je leuke collega’s. 

Alle hens aan dek, jij gaat met je vrienden varen met jouw sloep in Brabant, enjoy goodlife!

Maak de plannen, prik een datum en ga jouw sloep huren! Wil je meer lezen over ontspanning? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!