deze-feestkleding-draag-jij-tijdens-de-aankomende-feestdagen
deze-feestkleding-draag-jij-tijdens-de-aankomende-feestdagen

Deze feestkleding draag jij tijdens de aankomende feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat er veel (online?) borrels, feestjes en familiebezoekjes aankomen. Hoe kom je dan goed voor de dag? Wij helpen je met de volgende 3 handige kleding-tips voor de feestdagen:

#1 Houd je aan de dresscode

Sinterklaas, Kerst, Oud-en nieuw? Wij houden van de december-maand. Hoewel er geen officiële kledingvoorschriften of dresscode voor de kerst bestaat, is het een ongeschreven regel om er wel verzorgd en feestelijk uit te zien. Het kan zijn dat er op de uitnodiging van het kerstfeest ook een dresscode staat. Tip is dan ook om je hieraan te houden. Zo voorkom je een gênante situatie. Wordt het Black tie, Casual chique of Smart Casual?

Geen dresscode aangegeven? Ga dan voor een lekker feestelijke outfit! Een paar nette schoenen en wat chiquere accessoires raden we zeker aan.

#2 Let op met Rood tijdens de feestdagen

Ben jij fan van rood? Dan ben jij niet de enige! Rood kan top zijn in je outfit. Een rode das of een bordeaux rode trui geven je meteen december-gevoel. Pas wel op met de hoeveelheid rood in je kleding. Je wil natuurlijk wel te onderscheiden zijn van Sinterklaas 😉

#3 Foute kersttrui

Rond de kerstdagen komt het ieder jaar weer terug. Die lekkere foute kersttrui. De kersttrui is net als de Kerstman overgewaaid uit Amerika, waar de kersttruien werden gedragen om heerlijk warm te blijven tijdens The Great Depression in de jaren ’30, maar het gaat al lang niet meer om de warmte van de trui.

Een trui met belletjes of lampjes, Lama’s of superhelden, ga voor een trui die jij helemaal geweldig vind. Het kan namelijk allemaal! Wil jij dit jaar helemaal in thema verschijnen? Ga dan voor Feestkleding passend bij jouw themafeest.

Trek die foute kersttrui aan, maak de blits, enjoy goodlife!

Ontdek meer mode blogs voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.