party-essentials
Bigstockphoto

Party essentials, met deze tips ben je altijd Suitable!

Nu de dagen langer en warmer worden stromen de uitnodigingen voor feestjes, bruiloften en partijen weer binnen. Wij zetten de belangrijkste party essentials op een rijtje. Met deze tips wordt dress to impress jouw bijnaam!

Tip #1 Kraak de (dress)code

Vaak zijn er standaard dresscodes als black tie of tenue de ville. Even Google checken en je weet wat je aan moet trekken. Maar met de huidige termen als Ibiza Chique, New York Style en Island Vibes heb je wat meer vrijheid, en dus keuze om te dragen wat jij mooi vindt. Met een nette chino, stijlvol overhemd en colbert zit je als snel goed. Afhankelijk van het type feestje kun je met een overhemd nog uitpakken met trendy prints, kleuren en designs to dance the night away!

Tip #2 Pak het feestelijk aan

Ontbreekt de dresscode, dan is het pak een veilige keuze. Om te voorkomen dat mensen denken dat je de ober bent in plaats van een gast, mag het wel wat spannender. Dit kun je onder anderen doen door een pak met subtiele print te kiezen, wat het geheel al een stuk feestelijker maakt. Creëer een moderne look door je pak te combineren met een T-shirt, mits deze van een goede kwaliteit is. Sta jij graag in de spotlight, investeer dan in trendy accessoires en mode zoals een stijlvolle strik, opvallende sokken of een kleurrijke pochet.

Tip #3 Let’s get smart

De dresscode smart casual is tegenwoordig een heel breed begrip. Je combineert smart kledingstukken met casual elementen. Een chino is het perfecte voorbeeld hiervan; het is de ideale overgang van een jeans naar een pantalon. Stijlvol, maar toch comfortabel met een smart casual twist. Geef je smart casual een trendy twist met een gilet. Dit maakt je outfit net wat feestelijker en specialer. Een colbert is onmisbaar als je gaat voor een smart casual look, je bent zo nooit underdressed.

Tip #4 Lang leve accessoires

Indien je overhemden dit toelaten, schaf dan een paar stijlvolle manchetknopen aan. Dit maakt je outfit net wat feestelijker en geeft een chique uitstraling. Wil jij net dat beetje extra toevoegen aan jouw outfit, draag dan een feestelijke strik met matchende pochet. Dit is momenteel helemaal hot en nog stijlvol ook. Zorg voor een riem die matcht bij je schoenen en ook je sokken mogen er zijn. Of je nu kiest voor een klassieke uni sok of hippe prints.

Met behulp van deze tips van Suitable ben jij goed voorbereid op het seizoen der feestjes. Het enige waar wij je niet op kunnen voorbereiden is al die aandacht die je gaat krijgen! Want met deze party essentials steel jij gegarandeerd de show, let the party begin!