de-sterrencast-van-kaskraker-babylon-op-het-doek
de-sterrencast-van-kaskraker-babylon-op-het-doek

De sterrencast van kaskraker Babylon op het doek

De nieuwe komedie-drama film ‘Babylon (2022)‘ speelt zich af in de Roaring Twenties, een extravagante en buitensporige periode. De film is al vanaf 23 december te zien in de Amerikaanse bioscopen en maakt kans op veel prijzen. Dit belooft natuurlijk veel goeds. Ook op IMDb scoort de film op dit moment een 7,5. Benieuwd? Vanaf 19 januari is de Amerikaanse kaskraker ‘Babylon‘ ook te zien in verschillende Nederlandse bioscopen. Jij kunt nu gratis kaartjes winnen. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Babylon de film

Babylon‘ is geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle. Het verhaal speelt zich af in het Hollywood van de jaren ’20. In de Roaring Twenties kenmerkt de filmindustrie zich door decadentie. Steeds meer films worden geproduceerd met gesproken tekst. Oftewel de ‘stomme film’ wordt vervangen de zogenaamde ’talkies’. We zien hoe verschillende acteurs zichzelf in deze tijd staande proberen te houden. Voor sommige personages betekent dit ook de ondergang van een filmcarrière.

De sterrencast

Je herkent vast een aantal acteurs uit deze sterrencast. Hoofdrollen zijn weggelegd voor onder andere Brad Pitt (bekend van films als Fury en Bullet Train en ambassadeur van De’Longhi), Tobey Maguire, Olivia Wilde, Margot Robbie, Samara Weaving, Eric Roberts, en Katherine Waterston.

Babylon de trailer(s)

Wil je de trailer bekijken? Er is een ‘stoute’ en een ‘lieve’ trailer. De naam zegt het al, de ‘stoute’ trailer beschikt over meer geweld en naakt, terwijl de andere trailer liever is, oftewel een stuk netter. Dit nieuwe concept hebben we nog niet eerder gezien.

Stoute versie Babylon trailer

Lieve versie Babylon trailer

Win 3 x 2 bioscoopkaartjes

Wil jij samen met iemand de film Babylon in de bios zien? Nodig dan jouw vriend uit door hem te taggen in onze Facebook-post. We gaan 3 winnaars blij maken, wie weet ook jou!

Check meer films en entertainment op mensgoodlife, het lifestyle blog voor mannen.