vrouwen-kiezen-smartphone-boven-seks
Nokia UK

Vrouwen kiezen smartphone boven seks

De helft van de vrouwen heeft liever geen seks, dan een week geen smartphone met internet. Vrouwen kiezen smartphone boven seks om verschillende redenen. Bizar eigenlijk he? En toch is het waar. Wat zou de uitkomst zijn wanneer we deze enquete onder de mannen zouden houden? Wellicht hetzelfde..

Het blijkt dat vrouwen en smartphones veel invloed hebben op het eerste persoonlijke contact met mannen. Vrouwen screenen haar dates steeds vaker online via sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Ongeveer 35% van de vrouwen zegt haar date af op basis van het informatie die ze online heeft gevonden. Dit terwijl ze elkaar nog nooit “echt” ontmoet hebben! Daten is een must voor vrijgezellen. Het is een geweldige manier om in contact te komen met nieuwe mensen en misschien wel met je toekomstige partner en ware liefde. Wanneer ga jij weer eens op een leuke date?

Vrouwen kiezen smartphone boven seks

Zorg ervoor dat jouw online profiel oftewel je “online visitekaartje” altijd tip top in orde is. Niet alleen vrouwen screenen je online, maar denk ook aan (potentiële) werkgevers. Dus pimp vandaag nog je Facebook, Twitter en Instagram and enjoy Goodlife! Doe het voor jezelf, doe het voor de liefde en geniet iedere dag.