Thijs Lindhout

100% inspiratie met INTENS podcasts

Cabaretier Roué Verveer deelt zijn visie over een positief leven. Er gebeuren altijd dingen die enorm gaaf zijn of juist minder leuk. Dat hoort er nou eenmaal bij. Maar hoe zorg je nou voor een gelukkiger leven? Is dat door lang stil te staan bij het probleem? Nou nee, niet echt. Steek energie in de oplossing en ga het leven in met een positieve mindset. Dit is geen grap maar volle bak inspiratie. Inspiratie die zeer intens is.

100% Intens podcast op Spotify

Luister gelijk naar deze gave podcast en volg Thijs Lindhout op Spotify. Een podcast waarmee je niet alleen lacht maar ook positiever mee in het leven zult komen te staan. Een waar stukje inspiratie waar je veel van kunt leren. Podcasts zoals deze zijn goud waard.

Luister de podcast & enjoy goodlife! Nog meer goodlife? Volg ons lifestyle blog voor mannen via Instagram en check onze categorie vol entertainment nieuwtjes. Het mannenblog mensgoodlife is er voor jou om je te voorzien in je dagelijkse dosis inspiratie. Net zoals 100% Intens blijf je met lifestyle nieuws blog mensgoodlife altijd up to date van het goede in het leven. Ga er even goed voor zitten en laat je verrassen.