dit-zijn-geweldige-vakantiebestemmingen-voor-mannen
dit-zijn-geweldige-vakantiebestemmingen-voor-mannen

Dit zijn geweldige vakantiebestemmingen voor mannen

Vakanties met je vriendin zijn natuurlijk helemaal top. Toch kijken we stiekem ook altijd weer uit naar dat weekendje weg met de mannen. Die tripjes zorgen voor de mooiste herinneringen waar we nog lange tijd over napraten. Voordat de trip kan beginnen moet er nog wel het een en ander geplant worden. Waar gaan we deze keer weer naartoe? De welbekende vakantieparken hebben altijd wel een huisje vrij, maar kijk ook eens verder naar andere geweldige vakantiebestemmingen! Met het onderstaande rijtje heb je gegarandeerd een geslaagde mannenvakantie!

Dit zijn geweldige vakantiebestemmingen voor mannen

Ga voor de ultieme combinatie in een stedentrip

Wanneer je de juiste steden uitzoekt, creëer je zo de perfecte getaway. Een combinatie van lekker eten, relaxen op het strand en hier en daar een beetje cultuur snuiven. Porto, Barcelona, Praag, Boedapest en Valencia zijn voorbeelden van steden waarin je dit alles kunt vinden. Je ziet de ene hotspot na de andere en aan het eind van de dag kun je doorgaan tot in de late (vroege) uurtjes. Koffers pakken en gaan! Een American Tourister koffer is een handige lichtgewicht koffer.

+ voetbal

Tegen een mooie voetbalwedstrijd zeggen wij mannen natuurlijk geen nee. Met dit in gedachten zoek je een leuke stad uit waarvan je ook een voetbalwedstrijd bij kunt wonen. Je kunt gaan voor een van de velen topclubs in de Champions League (denk aan FC Barcelona of Real Madrid) of toch voor een wedstrijd vol sfeer bij de kleinere clubs. Genoeg mogelijke vakantiebestemmingen, streep maar af van die gezamenlijke bucketlist!

(Après)-ski in Oostenrijk

Valt het jaarlijkse uitje met de mannen in de winter, dan is een weekje sneeuw een goed idee. Overdag lekker actief op de pistes en de dag afsluiten in de après-ski. Tijdens het skiën een lunchpauze met uitzicht op de piste met een heerlijke lunch en een biertje. Vanaf november zijn er vaak al veel opties voor zo’n skivakantie.

Breng een bezoek aan de whisky bars in Edinburgh

Edinburgh behoort tot de mooiste steden van Europa. Naast de vele bezienswaardigheden en de interessante cultuurschatten staat deze hoofdstad van Schotland bekend om zijn whisky. Wanneer je door de stad loopt kom je whisky bar na whisky bar tegen en daar kun je een indrukwekkend aanbod aan whisky ontdekken. Onder het genot van wat glaasjes leer je van alles over whisky. Onderweg terug naar huis neem je je favoriete fles als souvenir mee en geniet je thuis nog na van deze onvergetelijke mannenvakantie!

Naar hoge snelheden in Duitsland

Krijgen jij en je vrienden het wel warm van hoge snelheden? Dan is racen in Duitsland een goede optie. In het Duitse Nürburg vind je de Nürburgring, een racecircuit waar je met je eigen wagen tot hogere snelheden kunt gaan. Binnen een paar uurtjes ben je al op de plaats van bestemming. Overdag waan je je in het leven van Max Verstappen en in de avond is het tijd voor bratwurst en bier.

Back to nature

Je kunt natuurlijk ook gewoon de auto volstoppen met kampeerspullen, eten en kratten bier. Ergens in the middle of nowhere een tentje opzetten en terug naar de basics. Samen houtsprokkelen om een kampvuur te maken en het bier koelen in de rivier. Laat die goede kampvuurverhalen maar komen.

Hike erop los tijdens de vakantie in de natuur, enjoy goodlife!

Hike erop los in de natuur

Vind meer travelnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.