East-Sister-Rock-Island-Aerial
Bird Island

Huur een van deze schitterende privé eilanden

Huur een van deze schitterende privé eilanden en beleef een unieke vakantie die je nooit meer vergeet! Voor een niet al te gek bedrag ben jij heer en meester over de meest prachtige locaties. Vijf schitterende privé eilanden:

Area 51 – Out Island, Bahamas

Voor een bescheiden bedrag van € 99,- per persoon per nacht zit jij als een baas op je eigen privé eiland in de Bahamas. Voorzien van een fulltime serviceteam kun jij op het fameuze ”Area 51” onbezorgd genieten van je beste vakantie ooit. Het huis heeft met 2 slaapkamers ruimte voor 4 personen en je kunt er dus gemakkelijk naartoe met een groep vrienden of vriendinnen!

area-51-bahamas

Royal Belize – Belize

Iets duurder is de Royal Belize, op eilandengroep Belize! Voor circa € 250 euro per persoon per nacht ben jij de koning van je eigen strand. Het idyllische en door helderblauwe zee omringde eiland is werkelijk waar adembenemend. Met 5 ruime kamers kun je hier met een groep tot maximaal 18 personen naartoe om eens lekker te genieten. Kajakken, snorkelen, paddel boarden en zwemmen. Leef je uit en geniet!

royal-belize-belize-island

Bird Island – Belize

Uit de realiteit regelrecht in een droomwereld. Zo voelt het wanneer jij je eerste ontmoeting hebt met Bird Island in Belize. te midden van een kleurrijk koraalrif beleef jij de tijd van je leven. Heel het jaar is het op dit knusse eiland warm en lekker zomerweer. Geniet van de prachtige onderwaterwereld, het kristalheldere water en dat allemaal voor slechts € 65,- per persoon per nacht. Boeken?!

bird-island-belize

Ipil Waterfront – Filipijnen

In het hart van Palawan, Filipijnen, kom je in aanraking met het eilandje Ipil waterfront. Vanaf de schitterende witte stranden geniet jij van het prachtige uitzicht, namelijk torenhoge kliffen. De schone stranden en groene natuur geven een uniek gevoel van vrijheid. Dit eiland is zeker de moeite waard om te combineren met een rondreis op de Filipijnen. De vanafprijs per persoon per nacht is een bescheiden € 87,-.

ipil-waterfront-filipijnen

East Sister Rock Island – Florida

Van de Filipijnen, maken we een kleine overstap naar Florida. Hier vind je namelijk East Sister Rock Island. Binnen enkele minuten ben je met de boot van het vaste land gearriveerd op dit pareltje van de Floriday Keys. Voel jij meer voor een grande entree? Dan kun je ook gewoon met de helikopter de oversteek wagen. Met 3 slaapkamers is het goed vertoeven voor 8 personen tegen een vanafprijs van circa € 100,- per persoon per nacht.

East-sister-rock-florida

Meer privé eilanden

Ontdek meer reisnieuws op mannen blog mensgoodlife.

Benieuwd naar meer eilanden? Check het inspirerende artikel van onze partner Grandlife.nl