goede-nachtrust
goede-nachtrust

Een goede nachtrust met een handig alarmsysteem

Iedereen wil het, een goede nachtrust met een handig alarmsysteem. Onbezorgd je bed in kruipen en wegdoezelen naar dromenland. Alles onder controle. Én snel en gemakkelijk te bedienen via de app.

Je huis beveiligd via de app

Er is meer dan genoeg keuze uit diverse alarmsystemen. Je wilt ongetwijfeld dat het systeem dat jij kiest voor je huis, makkelijk, efficiënt en goed is. Wij zijn gewezen op het alarmsysteem van Somfy, een aanbieder op het gebied van totaaloplossingen voor  beveiliging. Wat ons opvalt is dat Somfy moderne en slimme producten aanbiedt. Op afstand instelbaar, te bedienen via de app, plug-&-play en dus in no-time geïnstalleerd.

Kies je bijvoorbeeld voor de Somfy Tahoma Smart Home dan kun je overal je instellingen aanpassen, gemakkelijk via de app. Al je slimme producten sluit je hierop aan en met een handeling bedien je meerdere apparaten tegelijk. Je kunt verder gebruik maken van een IP Camera die alles in de gaten houdt en direct een waarschuwing verstuurd wanneer het nodig is. Veilig en zorgeloos!

Een goede nachtrust

Slaap je van nature al onrustig en maak jij je vaker onnodig zorgen, dan is een upgrade naar een beveiligingssysteem een mooie stap. Wist je dat een goede nachtrust de kwaliteit van het leven positief beïnvloed? Wij slapen graag comfortabel, voldoende en zonder stress. Dat moet jij ook willen! Het helpt om niet te kort voordat je gaat slapen nog TV te kijken, of op je telefoon te zitten. Dit is erg onrustig voor je ogen en hersenen. Daarnaast is je nachtrust beter wanneer je niet te veel stress ervaart of te veel (of ongezond) eet. Dit zijn allemaal tips die wij over het algemeen wel weten, maar de rust die je krijgt doordat je beveiliging tip top in orde is telt zeker mee. Dit geldt al helemaal wanneer jij op vakantie gaat! Toch iets loos? Jouw slimme beveiligingssysteem is continue op de hoogte en je waakhond voor wanneer jij even wat verder van huis bent.

Check voor meer informatie de website van Somfy en beveilig je woning.

Sweet dreams, enjoy Goodlife!