AliExpress doe je niet per ongeluk
9kurt

AliExpress doe je niet per ongeluk

Let op, AliExpress doe je niet per ongeluk! Oeps, weer een onverwacht pakketje uit China? Wellicht was jij jouw bestelling alweer vergeten na een paar weken wachten. Bottom-line is, dat je heerlijk erop los kunt shoppen op AliExpress. De bezorging voelt toch elke keer weer als een verrassing aan.

Zelf bestelde we al meerdere keren screen protectors voor de iPhone, oordopjes, Amiibo NFC kaarten voor de Switch, lampen, armbanden en ga zo maar door. Spotgoedkoop en nog leuker dan op marktplaats surfen.

Gouden tip van Ali

Wel één gouden tip voor onze AliExpress shoppers: bestel niet meer dan 22 euro! Wanneer je dit wel doet moet je omzetbelasting gaan betalen. Ook kunnen er invoerrechten geheven worden waardoor je bestelling al snel het dubbele kost. Maar niet getreurd, als je elke keer een paar kleine dingen los besteld heb je elke week weer een verrassing voor de deur. Misschien wel een leuk cadeau voor een date?

Kortom, echte mannen shoppen met Ali. Enjoy Goodlife!

Wat zijn nu eigenlijk dé leukste spullen die je moet kopen? Vaak zijn het kleine artikelen om te knutselen. Kleding wordt ook wel eens gekocht maar is niet altijd even handig omdat je het niet echt kunt passen. Maar gadgets zijn weer wel echt aan te raden. Kortom voor ieder wat wils.

AliExpress erop los!

aliexpress-online-shoppen

Ontdek meer apparatuur op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.