warsteiner-art-collection
Warsteiner

Warsteiner Art Collection

Warsteiner onthuld in de SPRMRKT met hiphoppers de Jeugd van Tegenwoordig in het programma, haar nieuwste Warsteiner Art Collection. Deze collectie bevat net als vorig jaar zes prachtig ontworpen Arbottles die een artistieke beleving toevoegen tijdens het drinken van een cool pilsje.

Warsteiner Art Collection 2014

De flesjes van 2014 zijn door grote artiesten ontworpen als Fafi, Ron English, D*face, Kevin Lyons, James Jean en Roids en zijn een lust voor het oog. In tegenstelling tot wat wij gewend zijn, namelijk blikjes en flesjes bier, zijn deze flesjes uit aluminium vervaardigt. De zes exclusieve flesjes zijn in beperkte oplage te verkrijgen en een absolute must-have voor verzamelaars. Want zeg nou zelf, een lekker flesje bier moet er toch ook mooi uitzien?

Tijdens de release van de Warsteiner Art Collection 2014 werd de avond feestelijk ingehuldigd met muziek van de Jeugd van Tegenwoordig. Tijdens deze avond presenteerde kunstenaar Adele Renault haar nieuwste werk; Een realistisch olieschilderij genaamd “Een Jeugdportret”. Hierop zijn Willie Wartaal, Vieze Fur, Faberyayo en producer Bas Bron te zien. Een prachtig stukje kunst, dat net als de bierflesjes zelf een artistiek hoogstandje is. De realistische details zijn tot in de puntjes verwerkt, waarbij je letterlijk de haren van Willy Wartaal kunt tellen. Kortom amazing!

Eén en al kunst

warsteiner-kunst-flesje
Warsteiner Art Collection Box

Warsteiner heeft al jarenlang banden met bekende kunstenaars, zoals popart-legende Andy Warhol en sponsort diverse exposities en evenementen waar creativiteit aan te pas komt. Zo zijn ze bij ruim 100 events jaarlijks betrokken en dat zowel in de art- als faschionscene. De Blooom Award is dan ook een initiatief van het biermerk waarbij het jonge creatievelingen een echte kans geeft op de internationale kunstmarkt.

Spaar ze allemaal!

Online drankspeciaalzaak Mitra biedt deze flesjes exclusief aan, waarbij je bij een besteding van 7,99 euro 12 flesjes Warsteiner Premium en één flesje Warsteunier Art Collection 2014 scoort.

Warsteiner WINACTIE

Wil jij met je vrienden in stijl en klasse een toost uitbrengen? Dat kan, want i.s.m. Warsteiner gaan wij 2 duo’s gelukkig maken met deze winactie. Zo maken jij en je drinkbuddy kans op een gelimiteerde Warsteiner Art Collection Box t.w.v. €89,99

De spelregels zijn simpel: volg de onderstaande 3 stappen en win:

  1. Like Warsteiner Nederland en mensgoodlife op Facebook
  2. Tag je drinkbuddy in de comments
  3. Nodig snel je vrienden uit voor een toost, want wie weet winnen jij en je drinkbuddy!

Deze actie loopt af op: 23 december 2014

Aftermovie Warsteiner Art Bottle Launch