dit-zijn-de-benodigdheden-voor-de-perfecte-mannenavond
dit-zijn-de-benodigdheden-voor-de-perfecte-mannenavond

Dit zijn de benodigdheden voor de perfecte mannenavond

Wij mannen hebben het af en toe maar druk (té druk). We werken hard, duiken vaak nog even de sportschool in en onder bepaalde afspraken en sociale verplichtingen komen we gewoon niet onderuit. Belangrijk is dat we onszelf niet vergeten en genieten van dingen die we écht leuk vinden. Maak ruimte vrij in de agenda voor wat quality time met je beste vrienden. Tijd voor een echte mannenavond! Dit is dé manier om te relaxen en in deze blog vind je de essentiële benodigdheden voor jouw mannenavond.

Biertjes

Een mannenavond is niet compleet zonder wat lekkere biertjes. Heineken, Grolsch, Jupiler, Bavaria, Hertog Jan of een lekker speciaal biertje. Wat bier betreft kun je flink wat variatie aanbrengen. Ga je voor wat simpele pilsjes of steek je er iets meer aandacht in en creëer je een indrukwekkend speciaal-bier-menu? Wanneer jullie mannenavond rondom een bepaald thema georganiseerd is, kun je afhankelijk van het thema ook alleen maar Weizen of juist alleen maar Triples in huis halen. Al met al is het belangrijk om voor een weloverwogen assortiment aan biertjes te gaan. Tip: Laat je keuze ook afhangen van een kostenbesparende bier aanbieding. Kijk bijvoorbeeld eens in het assortiment bij Jumbo, daar vind je bieraanbiedingen die elke week weer vernieuwd worden! Wil je echt een maestro zijn voor de vaste vriendengroep? Brouw dan je eigen bier, check de tips hieronder, en geniet van uw eigen pilzemannekes.

Snacks

Een mannenavond is geen mannenavond zonder snacks. Wat het eten betreft kun je allerlei kanten op en wanneer je het eigenlijk gewoon niet weet, kun je altijd terugvallen op de bekende crowd pleasers: chips, borrelnoten en bittergarnituur. Ook kun je bijvoorbeeld lekker zelf pizza’s maken of gaan voor originele bierhapjes. Een kaasfondue met bier is hier een lekker voorbeeld van! Zijn jullie meer op zoek naar wat gezonde snacks? Verras je vrienden dan met wat exotische maar lekkere fruitsoorten. Snack hieronder wat inspiratie voor een gezonde hap.

Een leuke activiteit

Het zal je niet verbazen maar ook qua tijdverdrijf zijn er genoeg mogelijkheden. Aan goede vrienden, lekkere biertjes en verfijnde hapjes heb je natuurlijk eigenlijk al genoeg. Jullie kennen elkaar goed en praten makkelijk uren vol over allerlei avonturen. Toch kan wat vermaak de avond ook goed doen. Kijk een spannende voetbalwedstrijd, luister naar elkaars favoriete (nieuwe) muziek of speel in op de competitieve kant van je vrienden. Denk bijvoorbeeld aan een potje FIFA en Call of Duty of daag elkaar uit met een old skool bordspel als Kolonisten van Catan en 30 Seconds. Ook kun je een thuis-casino creëren en de pokerfiches tevoorschijn halen.

Wanneer het tijd is voor een mannenavond buiten de deur kun je wederom de competitieve kant opzoeken. Zijn jij en je vrienden bijvoorbeeld voetbalgek? Dan is het afhuren van een speedsoccerveld bijvoorbeeld een leuk idee. Naast de competitie kun je ook gaan voor verschillende proeverijen, denk bijvoorbeeld aan een whisky- en bierproeverij.

Geniet!

Onthoud dat een perfecte mannenavond niet zoveel opsmuk nodig heeft. Jij en je vrienden komen samen om weer lekker bij te kletsen en te genieten van wat quality time met elkaar. Verzamel je favoriete mensen om je heen en geniet.

Onder het genot van een hapje, een drankje en wellicht een leuke activiteit genieten van goed gezelschap, enjoy goodlife!

[divider]Footage: Dors bier[/divider]

Vind meer inspiratie nieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.