Geen herrie meer om je heen horen
Knops

Geen herrie meer om je heen horen

Isoleer omgevingsgeluid tot wel -30DB met Knops, de trendy oplossing die het geluid in je omgeving meer in balans brengt. Geen herrie meer om je heen horen is tegenwoordig binnen handbereik en we vertellen je er meer over in dit artikel.

[divider]Geen herrie meer om je heen horen[/divider]

Breng geluid in balans

Steeds vaker zie je het om je heen, grote koptelefoons met geïntegreerde noise cancelling-functionaliteit. Maar is dit vaak wel dé oplossing voor de rust die jij zoekt? Heb je niet liever géén geluid dan continue antigeluid om maar niet afgeleid te worden? De white noise playlist komt je neus uit en daarom stop je Knops in je oren.

Kies jouw Knops

Knops zijn er in verschillende varianten: Original, Knurled Ring en Gold Plated Ring. Wat het in feite doet is het volume om je heen controleren. Denk hierbij aan festivals waarbij gehoorbeschadiging een veelgehoorde klacht is. Het ideale aan Knops is ook nog eens dat ze zeer duurzaam zijn. Sterker nog ze gaan altijd mee, er zit namelijk geen batterij in. En wat het design betreft, die is super strak.

Knops

Knops vermindert geluid

Als jij op zoek bent naar een oplossing waarmee je niets meer hoort, dan zal je in veel gevallen nog even geduld moeten hebben tot je wat ouder bent. Knops zorgen er niet voor dat je niets meer hoort. Maar het dempt omgevingsgeluid wel degelijk. Of het nu het gezoem is in een vliegtuig, de waaier in je kamer of de luidruchtige buren die continu geluid maken. Jij hebt er geen last meer van. Ook voor op kantoor is hij ideaal, geroezemoes stoort je niet meer en als je toch even met iemand in gesprek wilt kan dat nog steeds.

Behoefte aan iets meer omgevingsgeluid? Dat kan door te draaien aan de Knops ring. Daarmee switch je over van -30 naar -20, -10 tot 0DB. Hoe verder jij de ring dichtdraait hoe harder de grammofoon kegel zijn werkt doet.

Hoe gebruik je Knops

In eerste instantie begreep ik zelf de Knops niet om eerlijk te zijn. Maar de handige filmpjes op de website leggen je heel makkelijk uit hoe je te werk moet gaan. Allereerst raad ik de “foam tips” aan. Afhankelijk van je oor, kies je de dikte die bij je past. Zelf koos ik voor de dikste, daarna knijp je zachtjes in het foam en plaats je de Knops in je oren. Net zoals je een schuimoordopje indoet. Hierna druk je het lipje (zeppelin) in je oorschelp en ben je ready to go.

Wat het comfort betreft, die is prima. Ze doen geen pijn en dat geldt ook na een paar uurtjes dragen. Wat het design betreft, ziet dit er veel chiquer uit dan die gele schuimoordopjes die we allemaal kennen. Kortom, Knops is dé oplossing voor meer rust.

Laat je niet meer gek maken door de geluiden om je heen en reduceer ze tot een acceptabel niveau. Lezen, werken en rusten is nu een stuk makkelijker. Balanceer geluid, enjoy goodlife!

[divider]Footage: Knops[/divider]

Meer gadgets voor mannen ontdekken? Volg lifestyle platform mensgoodlife.