kharma-ultimate-high-end-event-2014
Kharma

Kharma Ultimate High-End Event 2014

Kharma presenteert tijdens het Kharma Ultimate High-End Event 2014 adembenemend geluid waar woorden voor tekortschieten. Een must-go event voor de echte geluidsliefhebbers van “het mooiste geluid” dat er is.

Kharma Ultimate High-End Event 2014.

Kharma experience

Op 13 en 14 december 2014 demonstreert Kharma haar gehele audiolijn aan echte muziekliefhebbers. Zo zullen de Exquisite, Elegance, Butterfly, Matrix en de vele kabelseries gepresenteerd worden. De unieke en huiselijk ingedeelde area’s voelen aan als dé huiskamer bij je thuis. Sfeervol en warm ingericht om te genieten van hét beste geluid dat er is. De productlijnen van Kharma zijn de laatste jaren uitgebreid. Zo kan de geluidsliefhebber tegenwoordig ook genieten van het Kharma Butterfly systeem en zijn huiskamer ombouwen tot een muzikaal paradijs.

Het programma

Op zaterdag 13 december 2014 gaan om 10:00 uur de deuren open voor het publiek, waarna er om 12 uur een Keynote gegeven wordt door niemand anders dan de oprichter en CEO van Kharma: Charles van Oosterum. Tijdens deze presentatie worden alle ins en outs gegeven over het beste geluid dat er is en zullen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van high-end audio gedeeld worden.

De tweede dag van het Kharma Ultimate High-End Event 2014 start op zondag 14 december 2014 ook weer om 10 uur. Bezoekers hebben dan opnieuw de gelegenheid om eens een “kijkje” of beter gezegd een “oortje” te nemen van een ultieme geluidservaring. Om het event culinair af te sluiten, start om 15 uur een High Wine waarbij diverse speciale wijnen te proeven zijn. Kortom een evenement waar iedere liefhebber van high-end audio moet zijn geweest.

Locatie Kharma international: Kalshoven 7, 4825 AL Breda.

[divider]Kharma Exclusive WINACTIE[/divider]

Maak kans op het “Kharma Exclusive Pakket” met daarin: ”The Absolute Sound” boek, Music Emotion Magazine en een heerlijke fles wijn. De winnaar ontvangt het pakket tijdens het event. Meedoen is makkelijk, volg de volgende 3 stappen en win!

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Like Kharma International op Facebook
  3. Share de winactie
  4. Bedenk waar jij dit prachtige Audioboek gaat pronken!

Deze actie loopt af op: 10 december 2014

Volg Kharma en ontdek meer gadgets voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.