de-5-leukste-cadeautjes-voor-een-gamer
de-5-leukste-cadeautjes-voor-een-gamer

De 5 leukste cadeautjes voor een gamer

Ben jij op zoek naar een cadeautje voor een echte game-liefhebber? Dan kan het lastig zijn om het juiste cadeau te kiezen, vooral als je zelf niet in de game wereld thuis bent. Met onderstaande cadeaus maak je een gamer gegarandeerd blij.

1. Nintendo eShop Card online kopen

Heeft jouw vriend(in) een Nintendo? Bijvoorbeeld de Wii U, de Nintendo Switch of de Nintendo 3DS? Dan is de Nintendo eShop Card een perfect cadeau als je niet precies weet welke games de ontvanger leuk vindt. Je waardeert de kaart eenvoudig op met een tegoed naar keuze, €15, €25, €50 of €75. Vervolgens kan de gamer zelf games of in-games aankopen doen. Het grote voordeel van dit cadeau is dat je de kaart altijd binnen één minuut in je mailbox hebt. Ideaal als je last-minute op zoek bent naar een cadeau.

PS: Er zijn ook online cadeau kaarten voor PlayStation en Xbox!

2. Kabels ordenen

Met een controller oplaad statief heb je niet langer last van losse kabels en laad je eenvoudig een of meerdere controllers op. Liever de kabels netjes ordenen zodat ze niet in de knoop raken? Geef dan een kabelhouder of kabelclip cadeau.

3. Een headset

Speelt hij of zij nog steeds het geluid via de speakers af? Dan is een (noise-cancelling) koptelefoon een fijn cadeau, zowel voor de gebruiker als omgeving. De meeste gamers geven de voorkeur aan een headset met microfoon, zodat ze kunnen communiceren met andere spelers.

4. De opberg case

Een echte game-liefhebber heeft vaak meerdere spellen. In een opberg case kun je spellen gemakkelijk bundelen, beschermen en meenemen naar vrienden. Met een opberghoes zorg je er dus voor dat een gamer langer van zijn of haar spellen kan genieten.

5. Een (extra) controller

Een fanatieke gamer verslijt meerdere controllers. Eentje extra cadeau krijgen komt daarom altijd goed van pas. Ook biedt het weer mogelijkheden om met meer vrienden tegelijkertijd te spelen.

Wil je meer lezen over games en entertainment? Lees dan verder op lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.