met-mooie-deurgrepen-gaat-er-een-deur-voor-je-open
met-mooie-deurgrepen-gaat-er-een-deur-voor-je-open

Met mooie deurgrepen gaat er een deur voor je open

Ben jij van plan je gang, woon- of slaapkamer een upgrade te geven? Een opgeruimd en netjes huis is niet alleen fijn om in te leven, maar het laat ook een goede indruk achter als visite de deur binnenkomt. Met kleine aanpassingen in jouw leefruimte kun je je woning er al aanzienlijk beter uit laten zien. Het hoeft vaak niet eens veel te kosten, it’s all in the details!

Deurgrepen

Meubels, lades of kasten voorzien van nieuwe deurgrepen kan vaak al een upgrade geven aan de ruimte. Match de stijl van de deur of kast met de deurgreep, bijvoorbeeld een moderne industriële stijl of antiek. En vergeet niet de kleur, materiaal en grootte uit te kiezen. Let op: het is belangrijk dat je weet welke steekmaat je nodig hebt, omdat iedere handgreep verkrijgbaar is in diverse formaten.

De spiegel

De hal of gang is geen spannende plek in huis en al helemaal niet een plek waar je veel tijd spendeert. Maar toch is de inrichting van je gang zeker niet onbelangrijk. Het is namelijk de eerste ruimte die mensen zien als ze jouw huis binnentreden. Met een simpele spiegel kun je je gang groter doen laten lijken, en het is ook nog eens praktisch dat je even in de spiegel kunt kijken voordat je de deur weer uitgaat.

Dimbare lamp

Met een dimbare lamp kun je eenvoudig en snel sfeer aanbrengen in jouw woon-of slaapkamer. Aan het studeren of een romantisch diner voor twee? Met een dimbare lamp kun je de stemming in de ruimte makkelijk aanpassen aan de situatie.

Deurknoppen

Met nieuwe deurknoppen kun je jouw deur of ladekastje een heel andere uitstraling geven. Deurknoppen heb je in allerlei soorten, materialen en kleuren. Tip: hoe meer je van dezelfde knoppen voor je deur koopt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Vervang dus meteen alle knoppen in je huis tegelijkertijd.

Laat deuren voor je open gaan door de juiste deurgreep te kiezen, enjoy goodlife!

Prachtige deuren

Achter elke deur die jij opent, schuilt een uniek verhaal. Ontdek snel onze top 9 prachtige deuren en ontdek snel jouw verhaal:

Wil jij meer lezen over lifestyle of nog meer woon tips lezen? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.