beats-by-dr-dre
gadgetsinfoavailable.blogspot.nl

Beats by Dr. Dre

Optimaal genieten van je eigen muziek doe je door de bas echt te voelen. Dat vond Dr. Dre ook en zo heeft hij in 2006 Beats by Dr. Dre opgericht. Het idee was om koptelefoons te maken die de muziek weergeven zoals de artiesten in de opnamestudio het bedoeld hebben. De slogan van het merk is: “People aren’t hearing all the music”.

Heerlijke bas en akoestische geluiden

Tegenwoordig willen we steeds meer horen wat er eigenlijk allemaal voor melodieen en klanken gemaakt zijn. Een goede koptelefoon helpt om deze ervaring nog beter te kunnen waar maken. Dit betekent dat je optimaal kunt genieten van de heerlijke bas en akoestische geluiden die gemaakt zijn, precies zoals de artiest dit voor ogen heeft. Een heerlijk stukje goodlife voor jezelf in feite.

Beroemde artiesten gebruiken Beats by Dr. Dre

beats-by-dr-dre-small

Andere celebraties hebben ook eigen koptelefoons en oortjes ontworpen, zoals Lady Gaga, Justin Bieber, LeBron James en David Guetta.

De eerste Beats by Dr Dre producten werden samen met Monster geproduceerd. Begin dit jaar maakten de twee bedrijven bekend dat ze niet meer gaan samenwerken. Monster ging een eigen koptelefoonlijn maken gericht op vrouwen, zakenmensen en een ouder publiek.

Dr. Dre daarentegen blijft wel zijn Beats by Dr. Dre verkopen, die juist gericht zijn op het jongere publiek die de bas niet alleen willen horen maar ook echt willen voelen. Speciaal voor mensgoodlife lezers hebben we de meest voordelige Beats by Dr. Dre Solo HD gezocht en raden je snel aan deze te bekijken in de webshop.

Waarom jij de Beats by dr. dre ook wil hebben:

  • Geniet van Top Kwaliteit geluid
  • Hoor wat artiesten écht willen overbrengen
  • Straal uit dat jij een ware muziekliefhebber bent

Geniet van het mooiste geluid met Beats by Dre. Enjoy goodlife!