Denon maakt jouw luisterervaring een unieke, persoonlijke ervaring
Denon maakt jouw luisterervaring een unieke, persoonlijke ervaring

Denon maakt jouw luisterervaring een unieke, persoonlijke ervaring

Het audiomerk Denon zet echt in op een gepersonaliseerde luisterervaring, waarbij het unieke gehoor van elke persoon centraal staat. De PerL-oordopjes gebruiken gepatenteerde technologie om een aangepast gehoorprofiel samen te stellen, zodat je kunt genieten van details in muziek en films die je anders zou missen. Nu introduceert Denon met trots de nieuwste evolutie van hun PerL- en PerL Pro True Wireless-oordopjes: de White PerL. Deze nieuwe variant combineert eersteklas geluid met een elegante en veelzijdige uitstraling, waardoor hij perfect past bij elke levensstijl, of je nu ontspant, werkt, reist of sport. Wij reviewen deze nieuwe White PerL!

Gepersonaliseerd geluid

Wat Denon PerL oordopjes echt onderscheidt, is hun vermogen om muziek aan te passen aan jouw persoonlijke gehoor; een gepersonaliseerd geluid dus. Dankzij de gepatenteerde Masimo Adaptive Acoustic Technology (AAT) meten deze oordopjes niet alleen het buiten-, maar ook het midden- en binnenoor. Dit zorgt voor een veel nauwkeurigere afstemming van het geluid. De Denon Headphone-app gebruikt kunstmatige intelligentie om een gepersonaliseerd gehoorprofiel te creëren, wat resulteert in een verbeterde diepte, detail en helderheid van het geluid. Het is alsof de muziek speciaal voor jou wordt gespeeld!

Superieur geluid

Denon staat bekend om zijn uitstekende geluidskwaliteit en de PerL oordopjes stellen hierin niet teleur. De combinatie van een gepersonaliseerd geluid en het ruimtelijke, levendige geluid van Denon zorgt voor een ongeevenaarde luisterervaring. Voor de PerL Pro-modellen komt hier nog de Qualcomm aptX LosslessTM-technologie bij, die CD-kwaliteit geluid biedt via Bluetooth. De Dirac VirtuoTM technologie creëert een indrukwekkende surround sound-sfeer, waardoor je je midden in de muziek waant.

Aanpasbare ruisonderdrukking en social mode

Of je nu volledig wilt opgaan in je muziek of je bewust wilt blijven van je omgeving, de Denon PerL oordopjes bieden beide mogelijkheden. De actieve ruisonderdrukking is perfect voor wanneer je je wilt afsluiten van de buitenwereld, terwijl de social mode je in staat stelt om omgevingsgeluiden te blijven horen. De PerL Pro-modellen gaan nog een stap verder met instelbare actieve ruisonderdrukking, die zich aanpast aan je omgeving en de pasvorm van je oordopjes.

Gebruiksvriendelijke functies

De Denon PerL Pro-oordopjes zijn uitgerust met een meerpuntsfunctie, waarmee je tegelijkertijd verbinding kunt maken met twee apparaten. Dit is ideaal voor het schakelen tussen muziek op je computer en inkomende gesprekken op je telefoon. De batterijduur is super: de PerL-modellen bieden tot zes uur luisterplezier per oplaadbeurt, verlengd tot 18 uur met de case. De PerL Pro-modellen gaan tot acht uur mee per oplaadbeurt, verlengd tot 24 uur met de draadloze oplaadcase. Daarnaast zijn de oordopjes weer- en zweetbestendig (IPX4-classificatie) en hebben ze aanpasbare aanraakbediening.

Al met al zijn we zeer tevreden over deze oordopjes en zouden we ze zeker aanraden! Welke oordopjes zijn jouw favoriet? Enjoy goodlife!

Vind meer gadgets op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.