maak-iedere-luisterervaring-een-persoonlijke-beleving-met-denon
maak-iedere-luisterervaring-een-persoonlijke-beleving-met-denon

Maak iedere luisterervaring een persoonlijke beleving met Denon

Het merk Denon komt op de markt met de nieuwe oordopjes White PerL en PerL Pro. Dit is de ultieme persoonlijke luisterervaring maar dan in een nieuwe stijl. Deze unieke oordopjes zijn de enige op de markt die volledig op het oor zijn afgestemd. Ze genereren geluid dat “op maat gemaakt” is. Want ons gehoor is volgens Denon net zo uniek als onze vingerafdruk.

Kwaliteit zoals we die willen

Bij standaard technologieën waarbij audio gecomprimeerd en gedecomprimeerd wordt, gaat de hoge kwaliteit van de audio voor een deel verloren tijdens de draadloze overdracht. Bij de Denon PerL Pro oordopjes hoef je je hier geen zorgen over te maken. Deze oordopjes leveren kwaliteit, het is net alsof je naar een cd luistert.

De dingen die je móet weten over Denon

Jouw muziek

Bij de 2 nieuwe Denon-modellen wordt gebruik gemaakt van de gepatenteerde Masimo Adaptive Acoustic Technology (AAT). Dit wil zeggen dat automatisch het buiten-, midden- en binnenoor worden gemeten om te zien hoe je precies muziek hoort (andere oordopjes houden het vaak op alleen het buitenoor). Vervolgens wordt met behulp van kunstmatige intelligentie, via de Headphone-app van de Denon PerL, een gepersonaliseerd gehoorprofiel gemaakt. En zoals je je dan voor kunt stellen, zorgt dit aangepaste profiel voor verbeterde diepte, details en helderheid van het geluid voor jouw gehoor.

Geluidsinstellingen

Wanneer je helemaal op wil gaan in de muziek kun je actieve ruisonderdrukking gebruiken. Wil je toch nog kunnen horen wat er om je heen gebeurt? Ga dan voor de Social Mode. De PerL oordopjes bieden een scala aan geluidsinstellingen, zodat iedereen een fijne luisterervaring heeft.

Uitgebreide functies

Denon kent onze dagelijkse bezigheden en heeft hier rekening mee gehouden tijdens de ontwikkeling van deze oordopjes. Met de PerL Pro-oordopjes kunnen luisteraars met 2 apparaten tegelijk verbinding maken, zodat je gemakkelijk over kunt schakelen van muziek op je computer naar een inkomend gesprek op je telefoon en weer terug naar je computer. Over de accu van de PerL-oordopjes hoef je je geen zorgen te maken, ze gaan wel tot 6 (PerL) en 8 (PerL Pro) uur mee. Als we het over features hebben kun je verder nog denken aan spraakoproepen van hoge kwaliteit, weer- en zweetbestendigheid, aanpasbare aanraakbediening op de oordopjes en verschillende accessoires.

Geniet van de meest persoonlijke geluidservaring die je maar kunt krijgen, enjoy goodlife!

Vind meer gadgets op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.