Bose noise cancelling
Bose

BOSE QuietComfort 15 headphones

BOSE pakt uit met de nieuwe BOSE QuietComfort 15 headphones, de Bose noise cancelling koptelefoon waar jij jezelf mee afsluit. Met de speciale design tool kun je online je eigen ontwerp creëren. Zo ben je zeker van een uniek design die echt helemaal niemand heeft.

Bose noise cancelling koptelefoon

Het is de manier waarop BOSE naast geluidskwaliteit, want die is echt enorm hoog, nu ook op design wil concurreren met de Beats by Dr. Dre. We zijn benieuwd of deze hype door zal slaan, je moet er in ieder geval wel een aantal centen voor over hebben. De op maat gemaakte BOSE custom headphones kosten ruim $399.

Er is nu ook een nieuwe lijn uit, de 700. Dat is een next level koptelefoon. Bose weet je keer op keer te verrassen met nieuwe modellen en nieuwe technieken. Dus als je er een overweegt, neem dan zeker Bose in overweging.

Natuurlijk kun je ook voor het standaard design gaan, we raden je dan de QuietComfort 3 aan. Ongestoord luisteren naar muziek, enjoy Goodlife.

Bose noise cancelling

Bose is echt het merk als je gaat voor een noise cancelling koptelefoon. Geniet van de stilte om jou heen. Geen last meer van alle herrie. Echt genieten en focussen op wat voor jou belangrijk is.

The boss is back!

Wil je meer koptelefoons voor mannen ontdekken? Check dan mensgoodlife, jouw lifestyle nieuws platform.