de-ideale-sportkoptelefoon-voor-tijdens-jouw-intensieve-work-outs
de-ideale-sportkoptelefoon-voor-tijdens-jouw-intensieve-work-outs

De ideale sportkoptelefoon voor tijdens jouw intensieve work-outs 

Of je nou op de loopband staat, helemaal fan bent van yoga of graag doet aan krachttraining, alle work-outs worden beter met muziek! Sporten met je favoriete songs geeft je extra power om te vlammen. Een goede sportkoptelefoon is dan ook een echte uitkomst voor de fanatieke sporter die graag sport met de eigen muziek. Of natuurlijk als jij op zoek bent naar extra sportmotivatie.

Hoe creëer je die sportieve mindset?

Mentale kracht en mindset dragen bij tot 80% van je succes als topsporter.  Ben jij nog op zoek naar sportmotivatie? Ga voor de juiste mindset en volg deze tips! In 3 belangrijke stappen bouw jij aan je sportieve mindset.

Proces boven resultaten: creëer een routine waar je voor wil gaan. Maak je niet te veel zorgen over het resultaat, maar concentreer je de verschillende tussenstappen. Zo bouw je razendsnel aan je zelfvertrouwen en klim jij stap voor stap richting jouw doelen.

Leer van je fouten: Iedereen faalt wel eens, maar je kunt niet verliezen zolang je iets leert. Gebruik tegenslagen als een kans om te groeien en te leren,

Ga voor fun! Alles is leuker als je het met plezier doet. De fun zien achter jouw sportavontuur is absoluut noodzakelijk om te slagen en beter te worden.

De ideale sportkoptelefoon voor jouw training

De beste sportkoptelefoon voor jou is misschien wel de AIRY SPORTS TWS. Deze koptelefoon heeft een diepe bas voor een intens effect van jouw songs. Ook helpen de lange afspeeltijd en de ultra-comfortabele pasvorm jou helemaal op weg in de training. Benieuwd naar de features?

  • Draadloze sportkoptelefoon met HD lineaire drivers en effectieve demping van extern geluid.
  • Bluetooth 5.0 met aptX® en AAC voor cd-kwaliteit muziekstreaming.
  • Krachtige lineaire HD-drivers met extra brede frequentierespons en neodymium magneten voor nauwkeurige hoge tonen, warme middentonen en een diepe bas.
  • Tot 31 uur genieten met de oplaadcase, meer dan 7 uur afspelen op een enkele lading, 3 keer opladen in case.
  • Weergave batterijstatus op iOS, Android en in de laadcase.
  • Geweldig zachte en flexibele earhooks voor een stevige en comfortabele pasvorm.

Power up met jouw favoriete muziek

Er zijn gigantisch veel verschillende lijsten met muziek op Spotify te vinden. Benieuwd naar jouw ideale lijst? Pas de BPM in de songs aan op jouw training!

Insanity training: Deze intensieve, bootcamp-achtige workout waarbij deelnemers hun mentale en fysieke grenzen opzoeken gaat vaak gepaard met snelle muziek door die sportkoptelefoon. Breng je hartslag omhoog bij muziek van 140 bpm of hoger en laat die adrenaline stromen.

Tips: ‘American Beauty/American Psycho’ – Fall Out Boy (151 bpm), ‘Changing’ – Sigma ft. Paloma Faith (171 bpm) of ‘Bang Bang’ – Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj (150 bpm).

Krachttraining: Tijdens de krachttraining is een lagere snelheid prima aan te houden. Muziek helpt om aandacht weg te nemen bij de gevoelde spierpijn tijdens de training. Ga voor een BPM van ongeveer 100 tot 130 en dan zit je helemaal goed.

Tips: ‘When A Fire Starts To Burn’ – Disclosure (124 bpm), ‘Good Kisser’ – Usher (98 bpm), ‘My Love’ – Route 94 ft. Jess Glynne (120 bpm).

Cardio Dance: Ga met je cardio dance voor muziek die past bij jouw bewegingen. Het belangrijkste bij een Cardio Dance-playlist is dat het een constante, sterke en ritmische flow heeft. Maar ook een opzwepende tekst doet wonderen!

Tips: ‘Firebal’ – Pitbull ( 123 bpm), ‘ Problem’ – Ariana Grande (103 bpm), ‘BED’ – Joel Corry (124 bpm), ‘Don’t stop the music’ – Rihanna (123 bpm).

Ben jij ook al opgezweept voor de volgende work-out? Enjoy the Goodlife!

Ontdek meer sportnieuws voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.