Draadloze oordopjes waar je 'u' tegen zegt
JVC

Draadloze oordopjes waar je ‘u’ tegen zegt

Wanneer we overal en altijd muziek willen luisteren zijn oordopjes de absolute musthave. Hoe mooi jij ook vindt dat jouw muziek klinkt, het wordt niet altijd door anderen gewaardeerd wanneer de hele wachtruimte of treincoupé kan meegenieten. Gebruik dus je oordopjes! Een ideale gadget om je van de omgeving af te sluiten terwijl jij luistert naar je favoriete muziek. Please don’t stop the music! Lees snel verder en ontdek welke oortelefoon wij aanraden.

Draadloze oordopjes waar je ‘u’ tegen zegt:

Het geluid van de JVC HA-XC70BT

De JVC HA-XC70BT is een minimalistisch en stijlvol ontworpen oortelefoon die voorzien is van veel extra’s. Geen gestoei en gestuntel met allerlei draden, je hebt twee oortjes én een oplaadunit. Voor deze draadloze oordopjes heeft de fabrikant een speciale constructie ontwikkeld die een krachtig en diep basgeluid mogelijk maakt. De ‘Extreme Deep Bass Port’ geeft controle over het geluid en zorgt voor een diepe maar fijne bastoon.

Wanneer je helemaal weg bent van een goede bass, is er een optie die het uitproberen zeker waard is. De zogenoemde ‘Bass Boost Mode’ voegt namelijk een extra dosis basgeluid toe aan je muziek. Deze optie kun je in- en uitschakelen wanneer je wilt. More bass please ;).

Een oortelefoon die tegen een stootje kan

Een oortelefoon is zo’n gadget die nog weleens op de grond wil vallen en daarom is het des te handiger dat deze oortelefoon tegen dit ongelukken is opgewassen. Rubber aan de buitenkant van zowel de oortjes als de oplaadbatterij beschermt het apparaat tegen schade door stoten en vallen. Better safe than sorry..

Lang luisterplezier

Een ander belangrijk aspect van draadloze oordopjes is de speeltijd. Gaat hij lang mee of kun je hem na korte tijd alweer aan de lader leggen? De HA-XC70BT van JVC gaat lang mee, maar liefst 3 uur. Daarnaast maakt de compacte en draagbare oplaadunit het mogelijk om deze 3 uur te vierdubbelen! De oplaadbatterij levert de oortjes tot 3 keer aan 3 uur extra energie. Zo heb je in totaal een ruime 12 uur aan luisterplezier!

What about the app

De JVC HA-XC70BT heeft zoals gezegd meer dan voldoende voordelen. Wanneer je gebruik maakt van deze oortelefoon kun je deze ook nog eens bedienen vanuit de handige gratis app. Je kunt het batterijpercentage checken, bepaalde opties aan- en uitzetten (zoals de Bass Boost Mode) en wanneer je de oordopjes kwijt bent weer eenvoudig vinden. Dit doe je via de app door licht en geluid in te schakelen. Need I say more?

Nog even alles op een rijtje

Dus… Wat kun je allemaal verwachten van deze gadget?

  • Een draadloze oortelefoon met een ultiem basgeluid
  • De mogelijkheid tot een extra dosis basgeluid voor de liefhebbers
  • Rubberen bescherming voor de oortjes en oplaadunit
  • Stabiele connectie door de nieuwste antenne
  • 3 uur + 9 uur = 12 uur luisterplezier
JVC-HA-XC70BT
JVC-HA-XC70BT

Ontdek meer over muziek en gadgets op lifestyle nieuws platform mensgoodlife!