Harman Kardon NC
Harman Kardon NC

Harman Kardon NC

De chique en comfortabele Harman Kardon NC – hoofdtelefoon, is gebaseerd op een rijk fundament van akoestische innovatie en biedt een exclusief akoestisch systeem dat een subliem mechanisch ontwerp koppelt aan materialen en elektronica van topkwaliteit. Zo luister je heerlijk in stijl naar je persoonlijke muziek. Je wilt immers naast goed geluid in je oren, ook goodlife op je oren voelen!

Door de flexibel te buigen “boog” beweeg je de koptelefoon zorgeloos op maat . Deze vrijheid zorgt ervoor dat je een perfecte pasvorm hebt. Een koptelefoon moet jou namelijk passen, niet andersom.

De Harman Kardon NC hoofdtelefoon heeft zacht lederen oorkappen die met speciaal schuim gemaakt zijn. waardoor de koptelefoon echt heerlijk op zit en er ook nog luxe uitstraalt. Deze heerlijke koptelefoon heeft een comfortabele pasvorm en een optimale akoestische afsluiting op het oor. Zo luister je kraakhelder naar je favoriete songs en hoor je klanken die je anders niet zou horen. Een optimale muziek-beleving dus!

Het NC-model maakt gebruik van de eigen closed-loop, actieve digitale ruisonderdrukkingstechnologie die speciaal werd ontwikkeld voor akoestische installaties in luxeauto’s. Zo luister je dus ook in rumoerige ruimtes naar je muziek, zonder dat je last hebt van irritant omgevingsgeluid.

De voordelen Harman Kardon NC

  • Laad je batterij op via USB
  • Geniet tot 40 uur draadloos van je muziek
  • Luister door als de batterij leeg is met de meegeleverde Bypass kabel
  • Sluit je af dankzij de over-ear hoofdtelefoon met noise-cancelling

Kortom met de Harman Kardon NC maak je niet alleen indruk op je omgeving, nee geniet je ook echt van heerlijk geluid zonder tussenkomst van omgevingsgeluid. Hear real good music and enjoy goodlife!

Ontdek meer gadgets voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.